Η Ντέμπι Χάρι έχασε σελίδες από την αυτοβιογραφία της

Η Ντέμπι Χάρι έχασε σελίδες από την αυτοβιογραφία της Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Η τραγουδίστρια Ντέμπι Χάρι γράφει τα απομνημονεύματά της, αλλά ενδέχεται να διαρρεύσουν στοιχεία, καθώς η frontwoman των Blondie έχασε κάποιες σελίδες.

Η Ντέμπι Χάρι ήταν καλεσμένη σε πάρτι με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Hollywood's Eve: Eve Babitz and the Secret History of L.A.» της δημοσιογράφου του Vanity Fair, Λίλι Ανολίκ που διοργάνωσε ο Γκρέιντον Κάρτερ, πρώην συντάκτης του περιοδικού στο εστιατόριό του, Waverly Inn στο East Village του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το Page Six,  «η Ντέμπι Χάρι είπε στη Λίλι Ανολίκ ότι κατά λάθος ξέχασε κάποιες σελίδες του βιβλίου στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και εξαφανίστηκαν».

«Η Λίλι είπε ότι ελπίζει οι σελίδες να περιέγραφαν ερωτικές σκηνές και ο κλέφτης να έχει κάτι ζουμερό να διαβάσει» ανέφερε πηγή στο Page Six.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1970, οι Blondie αναδύθηκαν ως θρυλική μπάντα της σκηνής του νεοϋορκέζικου punk. 

Το ιδρυτικό μέλος, κιθαρίστας του συγκροτήματος και πρώην σύντροφος της Ντέμπι Χάρι, Κρις Στάιν δημοσίευσε σε ένα βιβλίο φωτογραφίες από τη χρυσή εποχή του punk, πορτρέτα των μελών των Blondie στο East Village και εικόνες από τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Στο βιβλίο «Negative: Me, Blondie and the Advent of Punk» προβάλλεται το πρωτοποριακό στυλ της τραγουδίστριας που επηρέασε γενιές με το έντονο μακιγιάζ, τα δίχρωμα μαλλιά, τα τοπ με έναν ώμο, τα στρατιωτικά παντελόνια, τα μαύρα μίνι φορέματα, τα χρωματιστά καλσόν και τους μπερέδες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM