Η Νικόλ Κίντμαν εξήγησε γιατί σταμάτησε να μιλάει δημοσίως για τον Τομ Κρουζ

Η Νικόλ Κίντμαν εξήγησε γιατί σταμάτησε να μιλάει δημοσίως για τον Τομ Κρουζ Facebook Twitter
0

Ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ από το 1990 μέχρι το 2001 και τώρα η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που έχει πάψει να μιλάει δημοσίως για τον πρώην σύζυγό της. 

Η 51χρονη ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Observer, εξήγησε πως πήρε την συγκεκριμένη απόφαση λόγω σεβασμού απέναντι στο πρόσωπο του νυν συζύγου της, Κιθ Έρμπαν. 

Στη διάρκεια της προώθησης της νέας ταινίας «Boy Erased», στην οποία πρωταγωνιστεί, η Νικόλ Κίνταν είχε ρωτηθεί αν υπάρχει κάποιος παραλληλισμός ανάμεσα στο να είναι σύζυγος ενός ιεροκήρυκα και πώς ήταν ούσα σύζυγο του Τομ Κρουζ, που είναι σαϊεντολόγος. 

Εξηγώντας την προσωπική της απόφαση να σταματήσει να μιλάει για τον Τομ Κρουζ, η 51χρονη ηθοποιός είπε πως αυτή η περίοδος στη ζωή της έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί. 

Η Νικόλ Κίντμαν εξήγησε γιατί σταμάτησε να μιλάει δημοσίως για τον Τομ Κρουζ Facebook Twitter

«Έχω σύζυγο τώρα. Νιώθω από σεβασμό απέναντί του πως δεν θέλω να μιλάω πλέον γι' αυτό. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε. Έχω φτάσει σε ένα σημείο που μπορώ να πω: "Δεν θα συνεχίσω να συζητάω για τον πρώην μου". Είναι καλό που είμαι σε θέση να το λέω αυτό», είπε η Νικόλ Κίντμαν. 

Οι Νικόλ Κίντμαν και Τομ Κρουζ υπήρξαν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1990 και οι δυο τους ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Days of Thunder». Έχουν υιοθετήσει μαζί δυο παιδιά, τον 23χρονο σήμερα Κόνορ και την 25χρονη Μπέλα. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Πολιτισμός / Λίλιαν Μπάσμαν: Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Η έκθεση Lillian Bassman: Bazaar and Beyond, που παρουσιάζεται στο Met έως τις 26 Ιουλίου, φωτίζει μια δημιουργό που δεν αντιμετώπισε ποτέ τη μόδα ως απλό αντικείμενο προβολής. Τη μετέτρεψε σε ίχνος, χειρονομία και πείραμα, ενώ επέστρεψε σε αυτό το έργο δεκαετίες αργότερα, ξεκινώντας σχεδόν μια δεύτερη καριέρα στα 75 της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΠΟ - Λίνα Μενδώνη: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως η αποκατάσταση του αποτελεί ιστορικό χρέος του κράτους απέναντι στα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας, διασφαλίζοντας ότι το μνημείο και το ιστορικό τοπίο θα παραδοθούν στις επόμενες γενιές με τον προσήκοντα σεβασμό
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Πολιτισμός / Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Με ζωγραφική, εγκαταστάσεις και performances που έβαζαν το σώμα στο κέντρο, η Soares αμφισβήτησε τα σεξουαλικά ταμπού, την πατριαρχία και τον αυταρχισμό της εποχής της. Τα τελευταία χρόνια το έργο της επανεκτιμήθηκε διεθνώς μέσα από εκθέσεις στην Tate Modern και το MASP.
THE LIFO TEAM
Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Πολιτισμός / Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Το αρχείο του Scopin, που για χρόνια θεωρούνταν χαμένο, επιστρέφει τώρα ως βιβλίο και έκθεση, φωτίζοντας το Chelsea Hotel πριν γίνει πλήρως θρύλος και προτού αρκετά από τα πρόσωπα που κατέγραψε αποκτήσουν τη μεταγενέστερη μυθολογία τους.
THE LIFO TEAM