Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον πιο απολαυστικός από ποτέ σε διαφήμιση για ψωμί του τοστ

Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον πιο απολαυστικός από ποτέ σε διαφήμιση για ψωμί του τοστ Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον δίνει μία «ταραντινική» ερμηνεία στη νέα διαφήμιση γνωστής εταιρείας αρτοποιίας.

Στη διαφήμιση ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, συστήνεται ως ο ιδρυτής της εταιρείας, Jonathan Warburton, τον οποίο όλοι κοιτάνε περίεργα ενώ περιφέρεται στο εργοστάσιο και δείχνει την διαδικασία από την παραγωγή μέχρι τον έλεγχο για το ψωμί του τοστ.

Όμως επειδή ακριβώς είναι ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον δεν θα μπορούσε απλά να περπατάει σε ένα εργοστάσιο και να αναδεικνύει το προϊόν. Όχι. Σπάει πόρτες, φωνάζει και «απαντά» σε χρήστη του Χ. «Μερικές φορές χρειάζεσαι τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον για να σε υποδυθεί σε μια διαφήμιση γιατί όταν το βλέπω αυτό, από τον Steve (χρήστη του Χ) στα social μου, εκρήγνυται ο θυμός μέσα μου» λέει ο χολιγουντιανός σταρ.

Απολαυστικός όπως πάντα, καταλήγει μετά από πολλές διαδρομές μαζί με το ψωμί του στο γραφείο του - σπάζοντας πάλι την πόρτα- για να παρουσιάσει τον πραγματικό ιδιοκτήτη της εταιρείας. «Κάτι τέτοιο είχε κατά νου» λέει στον πραγματικό Jonathan Warburton.

Βέβαια, ο Σάμιουελ Λ. Τσάκσον δεν είναι ο πρώτος χολιγουντιανός σταρ που διαφημίζει την συγκεκριμένη εταιρεία. Στο παρελθόν διαφήμιση έχουν κάνει οι Ρόμπερτ ντε Νίρο, Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζορτζ Κλούνεϊ.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή για τον AI Darth Vader στο Fortnite – Οι φαν του Star Wars και η SAG-AFTRA καταγγέλλουν «ψηφιακή νεκρομαντεία»

Διεθνή / Οργή για τον AI Darth Vader στο Fortnite – Οι φαν του Star Wars και η SAG-AFTRA καταγγέλλουν «ψηφιακή νεκρομαντεία»

Αντιδράσεις προκαλεί η χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την αναπαραγωγή της φωνής του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς – Καταγγελία από την ένωση ηθοποιών για παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο Perrier: Η Nestlé παραδέχεται παράνομες πρακτικές καθαρισμού – Το γαλλικό κράτος κατηγορείται για συγκάλυψη

Διεθνή / Σκάνδαλο Perrier: Η Nestlé παραδέχεται παράνομες πρακτικές καθαρισμού – Το γαλλικό κράτος κατηγορείται για συγκάλυψη

Έκθεση της Γαλλικής Γερουσίας αποκαλύπτει χρήση μη εγκεκριμένων φίλτρων σε φυσικά μεταλλικά νερά και σιωπή της κυβέρνησης Μακρόν από το 2022
LIFO NEWSROOM
Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες ανησυχούν: Περίπου 1,5 εκατ. ντόπιοι θα πάνε στην Ελλάδα για διακοπές

Διεθνή / Τουρκία: Περίπου 1,5 εκατ. τουρίστες επιλέγουν την Ελλάδα για διακοπές

Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες εκτιμούν ότι η Τουρκία έχει ανέβει στην 5η θέση στην κατάταξη των χωρών που επισκέπτονται περισσότερο την Ελλάδα - Οι Τούρκοι τουρίστες θα συνεισφέρουν 1 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ