Λουκία Πιστιόλα: «Διαγνώστηκα με Πάρκινσον και από αεικίνητη έγινα μία ανάπηρη γυναίκα»

Λουκία Πιστιόλα: Διαγνώστηκα με Πάρκινσον και από αεικίνητη έγινα μία ανάπηρη γυναίκα Facebook Twitter
0

Η Λουκία Πιστιόλα έδωσε συνέντευξη, μιλώντας για τη ζωή της, αφού διαγνώστηκε με Πάρκινσον.

Όπως είπε στο MEGA η Λουκία Πιστιόλα, «το σοκ ήταν μεγάλο» και περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. «Έχω αρχίσει να έχω δυσαρθρία. Έπαθα Πάρκινσον και από αεικίνητη έγινα μία ανάπηρη γυναίκα», ανέφερε αρχικά.

«Το σοκ ήταν μεγάλο. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να πέφτουν οι δυνάμεις σου και να θέλεις να πεθάνεις στο σανίδι. Πρέπει να σέβεσαι το κοινό και τους συνάδελφους σου. Με το Πάρκινσον δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να χορέψω και να γράψω. Δεν είμαι στο 100% και αυτό θέλει το θέατρο», συμπλήρωσε.

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός υπογράμμισε πως: «Μετά το Πάρκινσον, δεν έχω ισορροπία. Δεν μπορώ να χορέψω και να γράψω. Δεν είμαι στο 100% και αυτό θέλει το θέατρο».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM
Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM