Το ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ, το πρωτοποριακό γαστροσινεφιλικό concept που πρωτοπαρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2007, διοργανώνεται ξανά στην Αθήνα, με αφετηρία 8 ξεχωριστές κινηματογραφικές προτάσεις σε τρεις κεντρικές αίθουσες της πόλης. Η 7η τέχνη καταλήγει σε 14 εστιατόρια υψηλής γαστρονομικής τέχνης + 1 club (special party night).

Κάθε Δευτέρα, έως και τις 14 Απριλίου 2008, οι κινηματογράφοι ΑΠΟΛΛΩΝ Cinemax Class – ΔΑΝΑΟΣ 1 – ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ Prince θα φιλοξενήσουν 8 βραδινές προβολές (ώρα έναρξης 20:00), τις οποίες θα προλογίζουν γνωστοί κριτικοί κινηματογράφου και δημοφιλείς προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου: το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 πολυαναμενόμενες avant-premieres, μία ‘κλασική’ πρόταση, καθώς και μία επιλογή από αγαπημένες ταινίες της τελευταίας δεκαετίας.

Αμέσως μετά από κάθε προβολή, δύο εξαιρετικά εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας αναλαμβάνουν να μεταφράσουν την ατμόσφαιρα της ταινίας σε γεύσεις, δίνοντας μια νέα διάσταση στην απόλαυση του φιλμ και διευρύνοντας τα σύνορα της γαστρονομικής τέρψης. Στόχος του πρωτότυπου αυτού αφιερώματος, η ανατρεπτική σύνδεση της κινηματογραφικής εμπειρίας με την γευστική απόλαυση, προσφέροντας την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να δει μια αγαπημένη ταινία στη μεγάλη οθόνη και να γευτεί το μενού καταξιωμένων σεφ σε ‘τιμή γνωριμίας’.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 14/4
Ταινία: ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ
Κιν/φος ΑΠΟΛΛΩΝ Cinemax Class
Προλογίζει: Ηλίας Φραγκούλης
Εστιατόρια: BOSCHETTO - ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ - ΚΟΥΚΟΥΜΑΒΛΟΣ Δημήτρης Αντωνόπουλος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έναρξη προβολών: 20:00
Τιμή εισιτηρίου: €7
Τραπέζια στα εστιατόρια, μόνο με κρατήσεις
Τιμή cine menu: €30 με ποτό