Αμερικανίδα μήνυσε το TripAdvisor επειδή έπεσε από καμήλα

Αμερικανίδα μήνυσε το TripAdvisor επειδή έπεσε από καμήλα Facebook Twitter
24χρονη τραυματίστηκε πέφτοντας από καμήλα και τώρα ζητά αποζημίωση από το TripAdvisor - EPA
1

Νομικά κατά του TripAdvisor κινήθηκε μία γυναίκα από το Νιου Τζέρσεϊ, η οποία έπεσε από την ράχη μιας καμήλας, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Μαρόκο.

Σύμφωνα με το περιοδικό TIME που επικαλείται τη Boston Globe, η Breanne Ayala κατηγορεί τον ταξιδιωτικό κολοσσό με έδρα τη Μασαχουσέτη και τη θυγατρική της Viator για αμέλεια και αθέτηση συμβολαίου, επειδή δεν εξασφάλισαν πως η εταιρεία εκδομών με καμήλες λειτουργούσε με ασφάλεια.

Όπως υποστηρίζει, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της δεν ενημερώθηκαν για τους ενδεχόμενους κινδύνους μιας βόλτας με καμήλα.

Η 24χρονη και η οικογένειά της είχαν κλείσει, τον Ιανουάριο του 2018, μία εκδρομή με καμήλες στο Μαρακές, μέσω της Viator, για να δουν το ηλιοβασίλεμα. Η καμήλα που έτυχε να μεταφέρει την 24χρονη ήταν έγκυος και, μάλιστα, ετοιμόγεννη και άρα κάπως νευρική. Κάποια στιγμή άρχισε άρχισε να τρέχει, απομακρυνόμενη από το καραβάνι, με αποτέλεσμα να ρίξει από τη ράχη της την 24χρονη.

Η Ayala έσπασε το χέρι της πέφτοντας. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Μάροκο όπου και χειρουργήθηκε - καθώς, όπως της εξήγησαν οι γιατροί, αν δεν το έκανε, θα προκαλείτο μόνιμη νευρολογική βλάβη. Το κόστος για τη διήμερη νοσηλεία της στο Μαρόκο και τις θεραπείες αποκατάστασης ξεπέρασαν τα 120.000 δολάρια. Τώρα, η ίδια διεκδικεί αποζημίωση για αμέλεια που έβαλε τη ζωή της σε κίνδυνο. 

Με πληροφορίες από TIME 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Διεθνή / Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Το γεγονός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διανύει την πιο πυκνή φάση του με πολυαναμενόμενες προβολές, συνεντεύξεις τύπου και επίσημες παρουσιάσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο
LIFO NEWSROOM
Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Διεθνή / Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Τουλάχιστον 10 οι διαγνώσεις μέχρι στιγμής - Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν δύο οικογένειες, ανεξάρτητα μεταξύ τους, επικοινώνησαν με τις κλινικές γονιμότητας αφού τα παιδιά τους διαγνώστηκαν με καρκίνο
LIFO NEWSROOM
Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

LiFO politics / Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

Ο Σωτήρης Ρούσσος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ειδίκευση σε θέματα Εγγύς και Μέσης Ανατολής, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το παλαιστινιακό αδιέξοδο, τους στόχους του Ισραήλ και τις κινήσεις του Τραμπ στην περιοχή.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια