Έφτασε στην Κύπρο ο Νίκολας Κέιτζ για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Έφτασε στην Κύπρο ο Νίκολας Κέιτζ για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας Facebook Twitter
1

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας έφτασε  το απόγευμα της Παρασκευής ο Νίκολας Κέιτζ για τα γυρίσματα της ταινίας Jiu Jitsu που θα γίνουν στην Κύπρο.

Το αεροδρόμιο Λάρνακας με μήνυμα στο Twitter καλωσόρισε τον ηθοποιό στην Κύπρο. 

Τα γυρίσματα της ταινίας θα διαρκέσουν περίπου μια εβδομάδα και θα γίνουν στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία και σε εξωτερικούς χώρους όπως το Κάβο Γκρέκο και τα χωριά Λύμπια και Μάμμαρι.

Η Jiu Jitsu είναι η πρώτη ταινία που πήρε το πράσινο φως για να γυριστεί εκμεταλλευόμενη το Σχέδιο Κινήτρων για την Ανάπτυξη της Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στην Κύπρο και δη με τη μέθοδο της επιστροφής χρημάτων του 30% του προϋπολογισμού της.

Παραγωγοί της ταινίας είναι ο σκηνοθέτης Δημήτρης Λογοθέτης και ο Κύπριος Κρις Οικονομίδης, ιδρυτικό στέλεχος της LTV, ιδρυτής της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Ο προϋπολογισμός της παραγωγής ανέρχεται στα 24,6 εκατομμύρια ευρώ.

Με πληροφορίες από Πολίτη

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια