H Madonna στη Eurovision - Ποιος πληρώνει το τεράστιο ποσό για την εμφάνιση

H Madonna στη Eurovision - Ποιος πληρώνει το τεράστιο ποσό για την εμφάνιση Facebook Twitter
5

Η Madonna αναμένεται όπως όλα δείχνουν να εμφανιστεί στη σκηνή της φετινής Eurovision στο Ισραήλ.

Η διάσημη ποπ σταρ δεν θα διαγωνιστεί για λογαριασμό κάποιας χώρας, αλλά θα εμφανιστεί στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού ως guest.

Η φημολογία για την πολιορκία της Madonna για μια εμφάνιση στον διαγωνισμό που θα φιλοξενηθεί στο Τελ Αβίβ υπήρχε από καιρό, αλλά σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οδεύουμε σε σε οριστική ανακοίνωση.

Η Madonna θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision για να ερμηνεύσει δύο μόλις τραγούδια και η αμοιβή της είναι εξωφρενική.

Ωστόσο τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως την χρηματοδότηση ανέλαβε ο Εβραιο-Καναδός δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αμοιβή ύψους 1,25 εκατ. δολαρίων.

Ο Αdams είναι επίσης αυτός που χρηματοδότησε τη μεταφορά του Giro d'Italia στο Ισραήλ, που έχει γίνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας. Εργάζεται επίσης στην πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας με στόχο να φέρει μεγάλους καλλιτέχνες στο Ισραήλ για να προωθήσουν το κύρος της χώρας παγκοσμίως.

Ο Adams συμφώνησε να χρηματοδοτήσει την εμφάνιση της Madonna τον Μάιο στο Τελ Αβίβ, μετά από την εκδήλωση του σχετικού ενδιαφέροντος από τον κρατικό τηλεοπτικό φορέα, KAN.

Η υπογραφή αναμένεται τις επόμενες ημέρες καθώς υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να διευθετηθούν.

Ο Sylvan Adams πιστεύει ότι η συμμετοχή μια καλλιτέχνιδας όπως η Madonna θα αυξήσει σημαντικά την προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και των εκδηλώσεων που τη συνοδεύουν. Μέσα από την επίσκεψη της Madonna στο Ισραήλ, εκατομμύρια τηλεθεατές θα δουν τους υπέροχους ανθρώπους και την ομορφιά του κράτους του Ισραήλ.

Με πληροφορίες από το ogaegreece.com/timesofisrael.com

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη Μέδουσα μέχρι το κλιματικό άγχος: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Πολιτισμός / Από τη Μέδουσα μέχρι τη κλιματική αλλαγή: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Με αφορμή την έκθεση “Metamorphoses” στο Rijksmuseum, οι Μεταμορφώσεις του Οβίδιου επιστρέφουν στο προσκήνιο ως ένα έργο που μιλά ξανά με εκπληκτική ακρίβεια για τη βία, την ταυτότητα, την εξουσία και τον φόβο μιας εποχής διαρκούς αλλαγής.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Πολιτισμός / Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Με τη μεγάλη έκθεση “Raphael: Sublime Poetry”, το Met δεν παρουσιάζει απλώς μια φιλόδοξη έκθεση για τον Ραφαήλ, αλλά προσπαθεί να τον φέρει ξανά κοντά σε ένα κοινό που σήμερα συγκινείται πιο εύκολα από το ατελές παρά από το άψογο.
THE LIFO TEAM
Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Πολιτισμός / Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Ο Ryan Gosling ενώνεται με τους Daniels, το οσκαρικό δίδυμο πίσω από το Everything Everywhere All at Once, για τη νέα τους ταινία στη Universal, που παραμένει ακόμη χωρίς τίτλο και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι στο Λος Αντζελες.
THE LIFO TEAM
Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Picasso στη Μαδρίτη

Πολιτισμός / Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Πικάσο στη Μαδρίτη

Το Reina Sofia φέρνει για πρώτη φορά εκτός Νότιας Αφρικής το African Guernica του Dumile Feni και το τοποθετεί απέναντι από το Guernica του Πικάσο, σε μια έκθεση που ξανανοίγει τη συζήτηση για τη βία, τη μνήμη και το ποια έργα γράφουν τελικά την ιστορία της τέχνης.
THE LIFO TEAM
15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Πολιτισμός / 15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Από δυνατά techno sets και ζωντανές μουσικές εμπειρίες μέχρι θέατρο, εκθέσεις και φεστιβάλ, η Αθήνα αυτή την εβδομάδα προσφέρει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που καλύπτει κάθε διάθεση και γούστο.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Picasso βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Πολιτισμός / Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Πικάσο βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Το The Painter and His Model του Picasso, αγορασμένο από το Ιράν το 1977, βρίσκεται σήμερα στην Τεχεράνη, κουβαλώντας πάνω του την ιστορία του πετρελαίου, της επανάστασης και της εύθραυστης ζωής της τέχνης σε καιρό πολέμου.
THE LIFO TEAM
Παναγία μου ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet είδε στον baby Jesus του έναν μικρό σταρ του feed

Πολιτισμός / Παναγιά μου, ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet κόλλησε με τον μικρό Χριστό του

Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral όταν οι χρήστες του Instagram άρχισαν να σχολιάζουν τον ασυνήθιστα στιλιζαρισμένο baby Jesus του πίνακα με όρους καθαρά σημερινού internet.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Chloë Sevigny, η Pamela Anderson, η Bella Hadid και η Gwyneth Paltrow στο νέο βιβλίο της Brianna Capozzi

Πολιτισμός / Η Κλοέ Σεβινί, η Σελένα Γκομέζ και η Γκουίνεθ Πάλτρου σε ένα νέο photobook

Το Womanizer, το νέο λεύκωμα της Brianna Capozzi, συγκεντρώνει γνωστές γυναικείες παρουσίες σε εικόνες γεμάτες ερωτισμό, χιούμορ και αυτονομία. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τη Rizzoli με πρόλογο της Chloë Sevigny.
THE LIFO TEAM