Κιτ Χάρινγκτον: Η Ρόουζ Λέσλι δεν μου μιλούσε για τρεις μέρες όταν της είπα το τέλος του «Game of Thrones»

Κιτ Χάρινγκτον: Η Ρόουζ Λέσλι δεν μου μιλούσε για τρεις μέρες όταν της είπα το τέλος του «Game of Thrones» Facebook Twitter
1

Ενώ οι θαυμαστές του «Game of Thrones» προετοιμάζονται για το φινάλε της σειράς τον Απρίλιο, ο Κιτ Χάρινγκτον παραδέχθηκε πως το τέλος κατάφερε να διχάσει μέχρι την οικογένειά του. 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η σύζυγός του, Ρόουζ Λέσλι σταμάτησε να του μιλάει για μέρες όταν έμαθε την κατάληξη του χαρακτήρα του, Τζον Σνόου. «Είπα πέρυσι στη γυναίκα μου πώς τελειώνει και δεν μου μιλούσε για περίπου τρεις ημέρες. Και το είχε ζητήσει κιόλας!», είπε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το τέλος της σειράς θα είναι ανατρεπτικό, αλλά ο Κιτ Χάρινγκτον λέει πως εξακολουθεί να μην είναι σίγουρος αν το βρίσκει απολύτως ικανοποιητικό. 

«Είναι περίεργη ερώτηση, δεν μπορώ βασικά να απαντήσω αν χαίρομαι ή όχι. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με χαρά ή λύπη. Είμαι ικανοποιημένος με ό,τι έκαναν, αλλά μέχρι τελικά να το δω, δεν ξέρω αν όντως θα μου αρέσει», σχολίασε ο ηθοποιός. 

Όπως λέει, προς το παρόν απολαμβάνει το γεγονός πως ο ίδιος γνωρίζει το τέλος και όλοι οι υπόλοιποι γύρω τους δεν έχουν ιδέα. «Είναι ωραίο να περπατάς γνωρίζοντας, το οποίο θα συμβαίνει ακόμη μόνο για μερικούς μήνες πριν όλοι να μάθουν. Εγώ ξέρω και κανείς άλλος δεν γνωρίζει. Ξέρω πώς τελειώνει. Ναι, νομίζω θα είναι επαναστατικό», σχολίασε ο ίδιος. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΠΕΡΑ ΜΠΑΛΕΤΟ

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Η «απάντηση» στον Σαλαμέ για τις δηλώσεις του σχετικά με την όπερα και το μπαλέτο

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως κανείς δεν ενδιαφέρεται πλέον για την όπερα και το μπαλέτο και δεν θα ήθελε να εργαστεί σε κανέναν από τους δύο χώρους
THE LIFO TEAM
Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια