Ενώ οι θαυμαστές του «Game of Thrones» προετοιμάζονται για το φινάλε της σειράς τον Απρίλιο, ο Κιτ Χάρινγκτον παραδέχθηκε πως το τέλος κατάφερε να διχάσει μέχρι την οικογένειά του. 

 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η σύζυγός του, Ρόουζ Λέσλι σταμάτησε να του μιλάει για μέρες όταν έμαθε την κατάληξη του χαρακτήρα του, Τζον Σνόου. «Είπα πέρυσι στη γυναίκα μου πώς τελειώνει και δεν μου μιλούσε για περίπου τρεις ημέρες. Και το είχε ζητήσει κιόλας!», είπε χαρακτηριστικά. 

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το τέλος της σειράς θα είναι ανατρεπτικό, αλλά ο Κιτ Χάρινγκτον λέει πως εξακολουθεί να μην είναι σίγουρος αν το βρίσκει απολύτως ικανοποιητικό. 

 

«Είναι περίεργη ερώτηση, δεν μπορώ βασικά να απαντήσω αν χαίρομαι ή όχι. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με χαρά ή λύπη. Είμαι ικανοποιημένος με ό,τι έκαναν, αλλά μέχρι τελικά να το δω, δεν ξέρω αν όντως θα μου αρέσει», σχολίασε ο ηθοποιός. 

 

Όπως λέει, προς το παρόν απολαμβάνει το γεγονός πως ο ίδιος γνωρίζει το τέλος και όλοι οι υπόλοιποι γύρω τους δεν έχουν ιδέα. «Είναι ωραίο να περπατάς γνωρίζοντας, το οποίο θα συμβαίνει ακόμη μόνο για μερικούς μήνες πριν όλοι να μάθουν. Εγώ ξέρω και κανείς άλλος δεν γνωρίζει. Ξέρω πώς τελειώνει. Ναι, νομίζω θα είναι επαναστατικό», σχολίασε ο ίδιος.