H Πάρις Χίλτον στα Κατεχόμενα - Σάλος αλλά και επιπτώσεις από την εμφάνισή της

H Πάρις Χίλτον στα Κατεχόμενα - Σάλος αλλά και επιπτώσεις από την εμφάνισή της Facebook Twitter
EPA
1

Εμφάνιση στα κατεχόμενα της Κύπρου θα πραγματοποιήσει η Πάρις Χίλτον, στο πλαίσιο της θερινή περιοδείας της στην Ευρώπη.

Η Πάρις Χίλτον, θα βρεθεί στο ξενοδοχείο Limak Cuyprus Delux Hotel στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, στις 28 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των κυπριακών εφημερίδων, το ξενοδοχείο επιβεβαιώνει την επίσκεψη έχοντας προβεί και στις σχετικές ανακοινώσεις. 

H Πάρις Χίλτον στα Κατεχόμενα - Σάλος αλλά και επιπτώσεις από την εμφάνισή της Facebook Twitter

Στο παρελθόν αρκετές διασημότητες που προγραμμάτιζαν να επισκεφτούν τα Κατεχόμενα, ακύρωσαν τελικά τα σχέδιά τους μετά τις διαμαρτυρίες της ελληνοκυπριακής πλευράς. 

Μία από τις λίγες εξαιρέσεις αποτελεί ο Ουαλός Τομ Τζόουνς που, στις 25 Ιουνίου του 2012, είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια ενός ξενοδοχείου-καζίνου στα κατεχόμενα, δίνοντας μία μεγάλη συναυλία έναντι εκατομμυρίων τουρκικών λιρών. 

Οι αρνήσεις των σελέμπριτι

Διάσημοι τραγουδιστές όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Χούλιο Ιγκλέσιας έχουν στο παρελθόν αρνηθεί αντίστοιχες προσκλήσεις, παρά τις αδρές αμοιβές, καταγγέλλοντας τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την τουρκοκυπριακή πλευρά. 

Παλιότερα οι αρχές των Κατεχόμενων είχαν στείλει «προσκλητήριο» ακόμα και στην Άντζελα Δημητρίου για να εμφανιστεί σε ξενοδοχείο στην Κερύνεια. 

Στο προαύλιο αυτού του ξενοδοχείου είχαν ανακαλυφθεί ομαδικοί τάφοι Ελληνοκυπρίων και Ελλήνων που αγνοούνταν μετά την τουρκική εισβολή. 

Σε περίπτωση που τελικά η Πάρις Χίλτον αποδεχτεί την πρόσκληση, θα απολέσει αυτομάτως το δικαίωμά της να επισκεφτεί στο μέλλον την Κυπριακή Δημοκρατία. 

H Πάρις Χίλτον στα Κατεχόμενα - Σάλος αλλά και επιπτώσεις από την εμφάνισή της Facebook Twitter
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ομιλητών από 17 χώρες και κεντρικό θέμα: «Ευρώπη, παρελθόν και μέλλον. Ματιές στη λογοτεχνία, τον πολιτισμό, την πολιτική», ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου 2024.
NEWSROOM
 Ιερώνυμος Μπος

Πολιτισμός / «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων»: Ακούστε το τραγούδι που ζωγράφισε ο Ιερώνυμος Μπος στα οπίσθια ενός αμαρτωλού

Στα οπίσθια ενός αμαρτωλού -το έργο θεωρείται γενικά ως το σχόλιο του Μπος πάνω στο θέμα του θανάσιμου αμαρτήματος της λαγνείας- υπάρχει μια παρτιτούρα και βρίσκεται στο δεξιό κομμάτι του τρίπτυχου που θεωρείται είναι άποψη της Κόλασης
NEWSROOM
Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Πολιτισμός / Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι απέκλεισε τον μαχητικό συγγραφέα Ρομπέρτο Σαβιάνο από την Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης

Αντιδράσεις στην Ιταλία - Για «Πουτινική υποκρισία» κατηγόρησε την ιταλική αντιπροσωπεία που απέκλεισε τον Σαβιάνο ο Ιταλός συγγραφέας Σάντρο Βερονέζι και δήλωσε ότι δεν θα μεταβεί στην μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου στον κόσμο
NEWSROOM
Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Πολιτισμός / Λάνθιμος, Furiosa και Γιάννης Σπανός στους κινηματογράφους από αύριο

Η προκλητική ανθολογία του Γιώργου Λάνθιμου, η νέα συμφωνία δράσης του Τζορτζ Μίλερ, μια έκπληξη από τη Γαλλία και ένα ωραιότατο ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Σπανό στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Πολιτισμός / Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Ο εν λόγω πίνακας. ζωγραφισμένος γύρω στα 1607-1610, προσφέρει μια συμπληρωματική εικόνα του ύστερου έργου του Καραβάτζιο και συμπυκνώνει τα καλύτερα στοιχεία από το στιλ του στα τελευταία του χρόνια
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια