Η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ για πρώτη φορά χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι

Η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ για πρώτη φορά χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter
1

Όχι μια, ούτε δύο, αλλά τρεις δημόσιες εμφανίσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ θα κάνει η Μέγκαν Μαρκλ και μάλιστα χωρίς το σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. 

Η 92χρονη βασίλισσα βρέθηκε την Τετάρτη στο Τσεσάιρ της Αγγλίας, για τα εγκαίνια του Mersey Gateway Bridge στο Catalyst Science Discovery Centre. Για την εκδήλωση επέλεξε ένα φόρεμα Stewart Parvin σε απόχρωση του ανοιχτού πράσινου, παρόμοια με εκείνη που είχε το ρούχο της στο γάμο της Μέγκαν και του Χάρι τον περασμένο μήνα. 


Η νεόνυμφη Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε ένα λευκό φόρεμα Givenchy με μια μαύρη ζώνη, έχοντας καλυμμένους τους ώμους της. Παρά τον αέρα, η 36χρονη Μέγκαν είχε τα μαλλιά της λυτά, ενώ το σύνολο ολοκλήρωναν μαύρα ψηλοτάκουνα και ασορτί τσαντάκι. Να σημειωθεί πως ο οίκος Givenchy είχε επιμεληθεί και το εντυπωσιακό νυφικό στο γάμο της. 


Πρόκειται για τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις της Μέγκαν χωρίς τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ με τη Μέγκαν πέρασαν τη νύχτα μαζί στο τρένο πριν τις εμφανίσεις τους, ένα σπάνιο προνόμιο για το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας. 




Στη συνέχεια οι δυο τους θα μεταβούν στο Τσέστερ για τα εγκαίνια του Storyhouse Theater, που λειτουργεί επίσης ως βιβλιοθήκη και κινηματογράφος. 

Τις κοινές εμφανίσεις τους θα ολοκληρώσουν με μια στάση για φαγητό στο Chester Town Hall. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

Πολιτισμός / «Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

1896 επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα στην Ελλάδα υπογράφουν ανοιχτή επιστολή ζητώντας την άμεση επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκύψει για την επιβίωσή τους.
LIFO NEWSROOM
H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Την προηγούμενη φορά η Μέγκαν έσπασε το πρωτόκολλο όπως μάθαμε επειδή φόρεσε κάτι που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της. Ε αυτή τη φορά κανείς δε μπορεί να πει πως δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο. Τους κάλυψε υπερπλήρως θα έλεγα.