H αντισυμβατική Λούρδη αμφισβητεί τα στερεότυπα περί ομορφιάς με αξύριστες μασχάλες

H αντισυμβατική Λούρδη αμφισβητεί τα στερεότυπα περί ομορφιάς με αξύριστες μασχάλες Facebook Twitter
12

H κόρη της Μαντόνα πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια των Converse και MadeMe για τη νέα συλλογή «που είναι φτιαγμένη από κορίτσια για κορίτσια». Και για ακόμη μια φορά όλοι ασχολούνται με τις τρίχες στη μασχάλη της Λούρδης. Μόνο που τώρα αυτό ακριβώς ήταν το ζητούμενο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 21χρονη τραγουδίστρια και συνθέτης προκαλεί με την εικόνα της τα στερεότυπα γύρω από την γυναικεία ομορφιά, αφού στο παρελθόν έχει απασχολήσει πολλές φορές τα δημοσιεύματα με την τριχοφυΐα της, την οποία και δεν διστάζει να προβάλλει με κάθε ευκαιρία. 

Και με την νέα συλλογή να προορίζεται, σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της καμπάνιας, για ένα «άνετο, ανεξάρτητο κορίτσι που ρισκάρει και δεν ανησυχεί για όσα φορούν ή κάνουν οι άλλοι», ποια καλύτερη πρωταγωνίστρια από τη Λούρδη για να ενσαρκώσει τη συγκεκριμένη φιλοσοφία. 

H αντισυμβατική Λούρδη αμφισβητεί τα στερεότυπα περί ομορφιάς με αξύριστες μασχάλες Facebook Twitter

Οι πόζες της Λούρδης στο φακό της Mayan Toledano με ρούχα και παπούτσια της νέας συλλογής και τις τρίχες στη μασχάλη της σε πλήρη θέα έχουν στόχο να αψηφήσουν -όπως συνηθίζει να κάνει άλλωστε και η διάσημη μητέρα της- τα πρότυπα που θέλουν την γυναικεία ομορφιά ταυτισμένη με την απουσία τριχοφυΐας.

Η Vogue, σχολιάζοντας το πρότζεκτ, γράφει: «Από την επιλογή του brand να αποκλίνει από το αντρικό streetwear με νοσταλγικά κομμάτια της δεκαετίας του '90 μέχρι το δυνατό μήνυμα πίσω από τις φωτογραφίες, αυτή είναι μια κατεύθυνση την οποία θέλουμε να δούμε να ακολουθούν περισσότερα brands επειδή οι γυναίκες αξίζουν να τιμώνται και στη φυσική, απείραχτη μορφή τους». 

H αντισυμβατική Λούρδη αμφισβητεί τα στερεότυπα περί ομορφιάς με αξύριστες μασχάλες Facebook Twitter
H αντισυμβατική Λούρδη αμφισβητεί τα στερεότυπα περί ομορφιάς με αξύριστες μασχάλες Facebook Twitter
Πολιτισμός
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ