Με άγριες διαθέσεις ο Ερντογάν στη Σύνοδο: Κανείς δεν παίζει με την υπερηφάνεια των Τούρκων

Με άγριες διαθέσεις ο Ερντογάν στη Σύνοδο: Κανείς δεν παίζει με την υπερηφάνεια των Τούρκων Facebook Twitter
5

Το πόσο ανυποχώρητος και έτοιμος για ρήξη είναι, έδειξε λίγο πριν την αυριανή Σύνοδο Τουρκίας – Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Βάρνα, ο Ερντογάν.

Ο τούρκος πρόεδρος διεμήνυσε ότι η χώρα του δεν δέχεται μαθήματα από τη Δύση, σημειώνοντας μάλιστα πώς για τα όσα επιρρίπτουν στην Τουρκία του σχετικά με την επέμβαση στην Αφρίν, ο ίδιος έχει βίντεο που τα αντικρούουν, τα οποία μάλιστα, όπως είπε, πρόκειται να προσκομίσει στη Σύνοδο τη Δευτέρα.

Αποσπάσματα από την εμπρηστική του ομιλία μετέδωσε ο ΣΚΑΙ:

 

Προειδοποίησε μάλιστα ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια των Τούρκων.

Σε ομιλία του το Σάββατο στη Σαμψούντα, ο τούρκος Πρόεδρος εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων αναφέροντας ότι "την μεγάλη Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε" απειλώντας ότι "αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας και αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές".

«Δεν θα ξεχάσουμε τις πληγές που άνοιξαν στην καρδιά μας τα τεχνητά σύνορα που χάραξαν. Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση» , πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα ο Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί στη Βάρνα με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Ντόναλντ Τουσκ. Οι δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αναμένεται μεταξύ άλλων να του θέσουν και το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται, μεταξύ άλλων, να θέσει στην Ευρωτουρκική Σύνοδο το θέμα της ελεύθερης μετακίνησης των Τούρκων πολιτών στις χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την επίσπευση των διαδικασιών εκταμίευσης της οικονομικής βοήθειας για τους πρόσφυγες. Επιπλέον, θεωρείται σίγουρο ότι ο Ερντογάν θα ζητήσει τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Με πληροφορίες από skai.gr

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ δημοσίευσε στα social βίντεο «με ωμές εικόνες βίας» από τη δολοφονία γυναίκας

O Αμερικανός πρόεδρος για άλλη μία φορά χρησιμοποιεί τον θάνατο μίας γυναίκας για να ενισχύσει το αίσθημα φόβου γύρω από τη μετανάστευση και να στηρίξει πολιτικές μαζικών απελάσεων
THE LIFO TEAM
Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την playlist που ακούει το πλήρωμα του Artemis II στο ταξίδι προς τη Σελήνη

Διεθνή / Η NASA μοιράστηκε την playlist του Artemis II για το ταξίδι στη Σελήνη

Από το Pink Pony Club της Τσάπελ Ρόαν μέχρι το Under Pressure των Queen και David Bowie, η NASA μοιράστηκε τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι αστροναύτες του Artemis II για τα πρωινά τους ξυπνήματα στο διάστημα. Η λίστα συνδέεται με μια παράδοση που ξεκινά από την εποχή του Apollo
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
"κανείς δε παίζει με την περηφάνια των..." είπε ο "ηγέτης" που μόνο κώλο δεν έδωσε στον πούτιν όταν μετά την κατάρρευση από του ρωσικού μαχητικού κατάλαβε ότι με τη ρωσία δεν παίζουν. Με την όπισθεν το πήγε άγκυρα - μόσχα!
Θα προσκομίσει και βίντεο με τις δολοφονίες αμάχων καθώς και αυτά που δείχνουν το πλιάτσικο των Τούρκων στρατιωτών και την ύψωση της τουρκικής σημαίας σαν να ήταν κατακτητής ή θα προσκομίσει μόνο ότι τον συμφέρει όπως κάνουν οι αμερικάνοι συνήθως;