Ο Μάρλον Μπράντο είχε ερωτικές σχέσεις με τον Ρίτσαρντ Πράιορ και το επιβεβαιώνει η χήρα του

Ο Μάρλον Μπράντο είχε ερωτικές σχέσεις με τον Ρίτσαρντ Πράιορ και το επιβεβαιώνει η χήρα του Facebook Twitter
4

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κουίνσι Τζόουνς δήλωσε πως ο Μάρλον Μπράντο είχε ερωτικές σχέσεις με διάφορους διάσημους άντρες, ανάμεσά τους και τον κωμικό Ρίτσαρντ Πράιορ. Κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει και η χήρα του γνωστού ηθοποιού. 

«Ο Μπράντο ερχόταν μαζί μας για τσα-τσα. Χόρευε με την ψυχή του. Ήταν ο πιο γοητευτικός καριόλης που θα γνώριζες ποτέ. Θα πηδούσε τα πάντα. Τα πάντα! Και γραμματοκιβώτιο. Τζέιμς Μπάλντγουιν. Ρίτσαρντ Πράιορ. Μάρβιν Γκέι», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στο Vulture, ο 85χρονος μουσικός παραγωγός και αμέσως τα ταμπλόιντ «οργίασαν».

Όμως λίγες ώρες αργότερα, η χήρα του Πράιορ, Τζένιφερ Λι, επιβεβαίωσε στο TMZ πως οι ισχυρισμοί του Κουίνσι Τζόουνς είναι αλήθεια.

Η ίδια εξήγησε πως ο σύζυγός της μιλούσε ανοικτά για το ότι ήταν bisexual και πως κατέγραφε όλες τις συνευρέσεις του με λεπτομέρειες σε ένα ημερολόγιο. 

«Ήταν η δεκαετία του '70! Τα ναρκωτικά ήταν ακόμη καλά. Αν έκανε αρκετή κοκαΐνη, θα πηδούσες και καλοριφέρ και μετά το πρωί θα του έστελνες λουλούδια», δήλωσε η Τζένιφερ Λι, που σκοπεύει μέσα στη χρονιά να εκδώσει το ημερολόγιο με τα απομνημονεύματα του Ρίτσαρντ.

Ο Μάρλον Μπράντο πέθανε το 2004 και ο Ρίτσαρντ Πράιορ το 2005. O Πράιορ είχε παντρευτεί συνολικά επτά φορές με πέντε διαφορετικές γυναίκες. Με την Λι πήραν διαζύγιο μετά από ένα χρόνο γάμου το 1982 αλλά το 2001 ξαναπαντρεύτηκαν και έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατό του.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ήθελα να ξέρω τι θα κάνατε αν είχατε κι εσείς μία τέτοια ευκαιρία για να "κονομήσετε". Θα την κλωτσάγατε;Εν πάση περιπτώσει, εγώ δεν βλέπω κάποια ασέβεια προς πεθαμένο το να εκδώσεις το ημερολόγιό του. Αν δεν το επιθυμούσε ο ίδιος δεν θα έγραφε τα απομνημονεύματά του.