O Nτίνος Καρύδης λέει τελικά ότι δεν έχει καρκίνο και πως έγινε λάθος

O Nτίνος Καρύδης λέει τελικά ότι δεν έχει καρκίνο και πως έγινε λάθος Facebook Twitter
4

Λάθος με τις εξετάσεις του ισχυρίζεται πως έγινε ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας μέσω μίας δραματικής ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook είχε γράψει ότι επανήλθε ο καρκίνος και θα χρειαζόταν να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες. Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αυτή τη φορά.Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας.Μπορεί και για πάντα. Την αγάπη μου σε όλους ακόμη και σ'αυτους τους ελάχιστους που με πίκραναν. Σας αγαπώ όλους! Στο νοσοκομείο δεν θα'χω fb να επικοινωνούμε μόνο την ευχή σας να επιστρέψω σπίτι. Στην παρέα μας, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!» είχε γράψει ο ηθοποιός.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο ηθοποιός επανήλθε με νέα ανάρτηση, γράφοντας πως έκανε λάθος γιατί οι εξετάσεις που πήρε προορίζονταν για κάποιον άλλο.

«Τελικά τα λάθη για τους ανθρώπους είναι. Οι εξετάσεις που ήρθαν στα χέρια μου ήταν για άλλον συνάνθρωπο που του εύχομαι τάχιστη ίαση!!! Όμως τόση αγάπη που εισέπραξα από τόσους πολλούς δεν την περίμενα...Εύχομαι να την αποδείξετε αγαπημένοι μου τον χειμώνα που θα κάνετε ουρές στο θέατρο με την κωμωδία ''ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ...ΕΤΩΝ 80'' στο θέατρο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ», έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Facebook.

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ακριβώς αυτό.Ακόμη και αν έγινε όντως λάθος, η διαφήμιση της παράστασης του, σε μια ανάρτηση για τον καρκίνο, τον κάνει να φαίνεται εμετικός (στα μάτια μου τουλάχιστον).Το οτι θα πρέπει να αποδείξω, έμπρακτα, τη συμπαράσταση μου, παρακολουθώντας την παράσταση στην οποία παίζει, πραγματικά με ξεπερνά...Κρίμα, γιατί ενώ μου ήταν αρκετά συμπαθής, μέσα απο τις ταινίες, τώρα μόνο η λέξη ρεζίλης έρχεται στο μυαλό μου.