O Nτίνος Καρύδης λέει τελικά ότι δεν έχει καρκίνο και πως έγινε λάθος

O Nτίνος Καρύδης λέει τελικά ότι δεν έχει καρκίνο και πως έγινε λάθος Facebook Twitter
4

Λάθος με τις εξετάσεις του ισχυρίζεται πως έγινε ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας μέσω μίας δραματικής ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook είχε γράψει ότι επανήλθε ο καρκίνος και θα χρειαζόταν να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες. Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αυτή τη φορά.Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας.Μπορεί και για πάντα. Την αγάπη μου σε όλους ακόμη και σ'αυτους τους ελάχιστους που με πίκραναν. Σας αγαπώ όλους! Στο νοσοκομείο δεν θα'χω fb να επικοινωνούμε μόνο την ευχή σας να επιστρέψω σπίτι. Στην παρέα μας, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!» είχε γράψει ο ηθοποιός.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο ηθοποιός επανήλθε με νέα ανάρτηση, γράφοντας πως έκανε λάθος γιατί οι εξετάσεις που πήρε προορίζονταν για κάποιον άλλο.

«Τελικά τα λάθη για τους ανθρώπους είναι. Οι εξετάσεις που ήρθαν στα χέρια μου ήταν για άλλον συνάνθρωπο που του εύχομαι τάχιστη ίαση!!! Όμως τόση αγάπη που εισέπραξα από τόσους πολλούς δεν την περίμενα...Εύχομαι να την αποδείξετε αγαπημένοι μου τον χειμώνα που θα κάνετε ουρές στο θέατρο με την κωμωδία ''ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ...ΕΤΩΝ 80'' στο θέατρο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ», έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Facebook.

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Πολιτισμός / Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Η μεγάλη έκθεση The 90s: Art and Fashion στην Tate Britain, σε επιμέλεια του πρώην αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Ένινφουλ, φέρνει στο ίδιο πεδίο την τέχνη, τη μόδα και την κουλτούρα των κλαμπ, επιχειρώντας μια νέα ανάγνωση της δεκαετίας πέρα από το απλουστευτικό αφήγημα της Cool Britannia.
THE LIFO TEAM
Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Πολιτισμός / Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Το "STORM I & II", η νέα συνεργασία του Yung Lean με το GENER8ION, είναι ένα επτάλεπτο μουσικό φιλμ του Ρομέν Γαβρά, σε ένα δυστοπικό σχολείο του 2034, όπου η αγορίστικη βία, η χορογραφία και η κινηματογραφική ένταση γίνονται ένα.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Πολιτισμός / Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Με κοινή ανάρτηση στο Instagram, η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter ανακοίνωσαν ότι το «Bring Your Love» θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, λίγες ημέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Coachella και ενόψει του νέου άλμπουμ της Μαντόνα, Confessions II.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ: «Τα αστεία είναι αστεία»

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ

Τιμώμενος στο 51ο Chaplin Award Gala στη Νέα Υόρκη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ καταδίκασε την πολιτική βία μετά την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, αλλά υπερασπίστηκε τον Τζίμι Κίμελ απέναντι στην απαίτηση του Ντόναλντ Τραμπ να απολυθεί από το ABC.
THE LIFO TEAM
Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Πολιτισμός / Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Η Αν Χάθαγουεϊ διαψεύδει ότι μοντέλα απολύθηκαν από το Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 λόγω σωματότυπου και εξηγεί γιατί ζήτησε από την παραγωγή μια πιο ανοιχτή εικόνα της μόδας. «Κανείς δεν έχασε τη δουλειά του. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκαν περισσότερες δουλειές», είπε.
THE LIFO TEAM
Από την Αθήνα στον Αργυρό Λέοντα: Ο Μάριο Μπανούσι και το θέατρο χωρίς λόγια που συγκινεί την Ευρώπη

Πολιτισμός / Ο Μάριο Μπανούσι έγινε το νέο όνομα του ευρωπαϊκού θεάτρου

Λίγο πριν παραλάβει τον Αργυρό Λέοντα Θεάτρου της Μπιενάλε της Βενετίας, ο Μάριο Μπανούσι γίνεται θέμα στην El País και στη Libération. Μέσα σε τέσσερα χρόνια, ο ελληνοαλβανός δημιουργός πέρασε από την Αθήνα στα μεγάλα ευρωπαϊκά θέατρα με ένα έργο χωρίς λόγια, φτιαγμένο από πένθος, μητέρες, μετανάστευση και οικογενειακή μνήμη.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
«Η μόνη αληθινή διαμαρτυρία είναι η ομορφιά»: Ο Ντρις βαν Νότεν ανοίγει ένα παλάτσο στη Βενετία

Πολιτισμός / «Η μόνη αληθινή διαμαρτυρία είναι η ομορφιά»: Ο Ντρις βαν Νότεν ανοίγει ένα παλάτσο στη Βενετία

Στο Palazzo Pisani Moretta, ο Ντρις βαν Νότεν εγκαινιάζει τη νέα του Fondazione με περισσότερα από 200 έργα μόδας, τέχνης, craft και design. Η έκθεση The Only True Protest Is Beauty δεν αντιμετωπίζει την ομορφιά ως φυγή από τον κόσμο, αλλά ως έναν τρόπο να μείνεις μέσα του χωρίς να παραδοθείς στην ασχήμια του.
THE LIFO TEAM
Οι Αυτοδίδακτοι: Από τον Θεόφιλο στις μέρες μας

Πολιτισμός / Από τον Θεόφιλο στη Niki de Saint Phalle: Μια έκθεση για τους αυτοδίδακτους της ζωγραφικής

Μια γέφυρα ανάμεσα σε διαφορετικές εποχές, όπου η ανάγκη για έκφραση υπερβαίνει τα όρια της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και αναδεικνύει την προσωπική διαδρομή μάθησης και δημιουργίας.
THE LIFO TEAM
Το Michael έγινε παγκόσμια επιτυχία, αλλά η πιο δύσκολη ιστορία του έμεινε για το sequel

Πολιτισμός / Το Michael έγινε παγκόσμια επιτυχία, αλλά η πιο δύσκολη ιστορία του έμεινε για το σίκουελ

Μετά το άνοιγμα των 217,4 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως, ο σκηνοθέτης του Michael, Αντουάν Φουκουά, μίλησε στο Deadline για τα επαναληπτικά γυρίσματα των 50 εκατ. δολαρίων, τις σκηνές γύρω από τις κατηγορίες εναντίον του Μάικλ Τζάκσον που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκαν και το υλικό που υπάρχει ήδη για μια πιθανή συνέχεια.
THE LIFO TEAM
Ιωάννα Καρυστιάνη: «Ακουγόντουσαν συνεχώς βογγητά, ο πόνος ήταν πολλαπλάσιος, ήξερες ότι βασανίζονται και οι σύντροφοί σου»

Πολιτισμός / Ιωάννα Καρυστιάνη: «Ακούγονταν συνεχώς βογγητά, ήξερες ότι βασανίζονται και οι σύντροφοί σου - Αυτό δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου»

Η σημαντική Ελληνίδα συγγραφέας σε μια σπάνια μαρτυρία στο Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Αθηνών, για την περίοδο της Δικτατορίας και των βασανιστηρίων στα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ
THE LIFO TEAM
Στην Πομπηία, ένας κόκκινος τοίχος ξαναφέρνει στο φως τα μυστήρια του Διονύσου

Πολιτισμός / Στην Πομπηία, ένας κόκκινος τοίχος ξαναφέρνει στο φως τα μυστήρια του Διονύσου

Ένας εντυπωσιακός κύκλος διονυσιακών τοιχογραφιών σε αίθουσα συμποσίων της Πομπηίας φωτίζει τη σχέση ανάμεσα στο κρασί, την έκσταση, τη μύηση και την κοινωνική ζωή της ρωμαϊκής πόλης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ακριβώς αυτό.Ακόμη και αν έγινε όντως λάθος, η διαφήμιση της παράστασης του, σε μια ανάρτηση για τον καρκίνο, τον κάνει να φαίνεται εμετικός (στα μάτια μου τουλάχιστον).Το οτι θα πρέπει να αποδείξω, έμπρακτα, τη συμπαράσταση μου, παρακολουθώντας την παράσταση στην οποία παίζει, πραγματικά με ξεπερνά...Κρίμα, γιατί ενώ μου ήταν αρκετά συμπαθής, μέσα απο τις ταινίες, τώρα μόνο η λέξη ρεζίλης έρχεται στο μυαλό μου.