Το συγκινητικό μήνυμα του Ντίνου Καρύδη για τον καρκίνο: Η επάρατος επανήλθε, σας αγαπώ

Το συγκινητικό μήνυμα του Ντίνου Καρύδη για τον καρκίνο: Η επάρατος επανήλθε, σας αγαπώ Facebook Twitter
Ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης με την κόρη του Σμαράγδα Καρύδη
0

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης ανακοίνωσε ότι σε λίγες μέρες κάνει εισαγωγή το νοσοκομείο καθώς ο καρκίνος επανήλθε κάνοντας μετάσταση στο στομάχι.

«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες. Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αυτή τη φορά.Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας.Μπορεί και για πάντα. Την αγάπη μου σε όλους ακόμη και σ'αυτους τους ελάχιστους που με πίκραναν. Σας αγαπώ όλους! Στο νοσοκομείο δεν θα'χω fb να επικοινωνούμε μόνο την ευχή σας να επιστρέψω σπίτι. Στην παρέα μας, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!» έγραψε ο ηθοποιός.

Η πρώτη φορά που ο ηθοποιός είχε απασχολήσει με το θέμα της υγείας του ήταν το 2012 όταν εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Ο ίδιος  μιλώντας στην «Espresso» είχε αποκαλύψει ότι όταν ο γιατρός του του είχε ανακοινώσει ότι τα αποτελέσματα της βιοψίας του ήταν θετικά: «ένιωσα σαν να με χτύπησε κεραυνός».

Τότε ο Ντίνος Καρύδης είχε ανακοινώσει και πάλι στους φίλους του στο Facebook την κατάσταση της υγείας του: «Και κάτι να γελάσουμε. Μια κυρία μόλις έχει βγει από το ιατρείο. Όταν όμως φθάνει σπίτι, έχει ξεχάσει για ποια πάθηση της είπε ο γιατρός και τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει: Γιατρέ μου ξέχασα. Τι ακριβώς μου είπατε; Δεν θυμάμαι. Κριός; Αιγόκερως; Ιχθύες; Παρθένος; Σκορπιός; Τι ακριβώς μου είπατε; Θυμίστε μου σας παρακαλώ. Και ο γιατρός: Καρκίνος κυρία μου. Καρκίνος. Η περίπτωσή μου»

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο αγγελικός Κιάνου Ριβς και ο δαιμονικός Ίθαν Χοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η προκλητική δημιουργία του Λούκα Γκουντανίνο «After the Hunt», ο Χρυσός Φοίνικας του Παναχί, το «Good Fortune», το «Black Phone 2» και 4 ακόμα ταινίες στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εβδομάδα μόδας στο Ριάντ: «Καρφιά» από την εγγονή της Vivienne Westwood για τη συμμετοχή του οίκου

Πολιτισμός / Εβδομάδα μόδας στο Ριάντ: «Καρφιά» από την εγγονή της Vivienne Westwood για τη συμμετοχή του οίκου

Ο οίκος Vivienne Westwood υπερασπίστηκε την παρουσία του στη Σαουδική Αραβία, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «ευκαιρία πολιτισμικού διαλόγου και αμοιβαίας κατανόησης»
LIFO NEWSROOM
«Τιτανικός»: Πώς ένα τρέιλερ τεσσάρων λεπτών βοήθησε την ταινία να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters

Πολιτισμός / «Τιτανικός»: Πώς ένα τρέιλερ τεσσάρων λεπτών βοήθησε την ταινία να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters

«Τα διακυβεύματα ήταν τεράστια. Όλοι ήμασταν σε ένταση. Είχαμε ξοδέψει πέντε χρόνια και 200 εκατομμύρια δολάρια» - Ο παραγωγός του «Τιτανικού» γράφει για την εποχή δημιουργίας της ταινίας που «έσπασε» ταμεία και απέσπασε 11 βραβεία Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Πορτρέτο της Μαρίας Αντουανέτας πιστεύεται πως απεικονίζει την αδερφή της

Πολιτισμός / Πορτρέτο της Μαρίας Αντουανέτας πιστεύεται πως απεικονίζει την αδελφή της

«Αν και αυτά τα εντυπωσιακά πορτρέτα έχουν εκτεθεί πολλές φορές τα τελευταία 250 χρόνια, θα είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε επιτέλους τη Μαρία Αντουανέτα όπως ήταν πραγματικά, και όχι να τη συγχέουμε με την αδελφή της», δήλωσε ο διευθυντής του Μουσείου Τέχνης και Ιστορίας στη Γενεύη
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Βίλα Γκέτι: Παρουσίαση για την παραγωγή αρώματος στην Πύλο στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού

Πολιτισμός / Μια αρχαιολόγος έχει βρει πώς μύριζαν τα αρώματα στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού. Θα μιλήσει για αυτό σε μια διάλεξη

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο - Βίλα Γκέτυ και αποτελεί μέρος της περιοδικής έκθεσης «The Kingdom of Pylos», την πρώτη μεγάλη έκθεση στη Βόρεια Αμερική αφιερωμένη στον Μυκηναϊκό πολιτισμό.
LIFO NEWSROOM
Ο Γούντι Άλεν θυμάται τη Νταϊάν Κίτον

Πολιτισμός / Ο Γούντι Άλεν αποχαιρετά τη Νταϊάν Κίτον

«Με την πάροδο του χρόνου έκανα ταινίες για ένα μόνο κοινό, τη Νταϊάν Κίτον. Δεν διάβασα ποτέ καμία κριτική για τη δουλειά μου και με ενδιέφερε μόνο η γνώμη της Κίτον», γράφει ο Άλεν σε κείμενό του, αφιερωμένο στην Αμερικανίδα ηθοποιό
LIFO NEWSROOM