Μαθητές του Ισραήλ ζήτησαν να αλλάξει η ημερομηνία εθνικών εξετάσεων επειδή δίνει συναυλία ο Τζάστιν Μπίμπερ

Μαθητές του Ισραήλ ζήτησαν να αλλάξει η ημερομηνία εθνικών εξετάσεων επειδή δίνει συναυλία ο Τζάστιν Μπίμπερ Facebook Twitter
1

Oμάδα μαθητών λυκείου στο Ισραήλ ζήτησε από το υπουργείο Παιδείας να αλλάξει την ημερομηνία των εθνικών εξετάσεων στο μάθημα της βιολογίας, επειδή συμπίπτει με τη συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ η οποία γίνεται το βράδυ πριν από το προγραμματισμένο τεστ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τhe Washington Post» πολλοί μαθητές έκαναν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από τον υπουργό Παιδείας να μεταθέσει την ημερομηνία της εξέτασης, η οποία αποτελεί μέρος των υποχρεωτικών εξετάσεων για την αποφοίτηση από το λύκειο.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έδωσε συναυλία στο Ισραήλ τελευταία φορά το 2011. «Με όλο το σεβασμό προς τη βιολογία, ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν έρχεται στο Ισραήλ κάθε χρόνο. Η εξέταση θα αποτρέψει πολλούς μαθητές από το να πάνε στη συναυλία του», έγραψε ένας μαθητής στη σελίδα του στο προφίλ στο Facebook του «Εθνικού Συμβουλίου Μαθητών και Νεολαίας».

«Φυσικά. Αυτό είναι σωστό! Δεν είναι μια ευκαιρία που θα επαναληφθεί, ίσως είναι ευκαιρία ζωής. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξει η ημερομηνία, ελπίζω ότι μπορούμε», έγραψε ένας άλλος έφηβος.

Όμως οι προσπάθειες των μαθητών απέβησαν άκαρπες. Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι η εξέταση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, μία μέρα μετά τη συναυλία του διάσημου ποπ σταρ στο Τελ Αβίβ στις 2:30 το μεσημέρι αφήνοντας στους μαθητές χρόνο να παρακολουθήσουν τη συναυλία και να «συνέλθουν» ώστε να δώσουν εξετάσεις.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ θα δώσει συναυλία στο Park Hayarkon στο Τελ Αβίβ στις 3 Μαϊου του 2017.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM
Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια