Η απίστευτη μεταμόρφωση του Γκάρι Όλντμαν για το ρόλο του Τσόρτσιλ

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Γκάρι Όλντμαν για το ρόλο του Τσόρτσιλ Facebook Twitter
3
Η απίστευτη μεταμόρφωση του Γκάρι Όλντμαν για το ρόλο του Τσόρτσιλ Facebook Twitter

Η χρήση της προσθετικής και οι νέες εφαρμογές make-up που χρησιμοποιούνται για τα γυρίσματα κινηματογραφικών ταινιών, έχουν προσφέρει στο χώρο σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες και μεταμορφώσεις ηθοποιών που καλούνται να υποδυθούν πολύ διάσημες ή αναγνωρίσιμες προσωπικότητες.

Το πιο πρόσφατο, τρανταχτό παράδειγμα μεταμόρφωσης αποτελεί ο πρωταγωνιστής μιας νέας βιογραφικής ταινίας που αφηγείται μια περίοδο της ζωής του Σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ. Τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν και ανακοινώθηκαν με μια εικόνα.

Ο κορυφαίος ηθοποιός, πασίγνωστος σε όλους, που καλείται να υποδυθεί αυτή την σημαντική προσωπικότητα της Βρετανίας και της πολιτικής, είναι αρκετά δημοφιλής για τις μεταμορφώσεις του, αλλά από την πρώτη φωτογραφία που μόλις δημοσιοποιήθηκε είναι μάλλον απίθανο να τον αναγνωρίσει ακόμη και το πιο έμπειρο μάτι.

 

 

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Γκάρι Όλντμαν για το ρόλο του Τσόρτσιλ Facebook Twitter

 

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Γκάρι Όλντμαν για το ρόλο του Τσόρτσιλ Facebook Twitter

 

Ο Γκάρι Όλντμαν είναι ο πρωταγωνιστής του σκηνοθέτη Joe Wright που επιλέχθηκε να ερμηνεύσει τον Βρετανό πρωθυπουργό σε μια ταινία που μας μεταφέρει στην περίοδο 1940 με 1945, όταν ο Τσόρτσιλ κλήθηκε να ισορροπήσει τις πεποιθήσεις του και την αξιοπρέπειά του έναντι στα σχέδια των Ναζί που άλωναν την Ευρώπη.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο Δεκέμβριο.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM