Κατέπεσε σε δοκιμαστική πτήση το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου Airlander 10

Κατέπεσε σε δοκιμαστική πτήση το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου Airlander 10 Facebook Twitter
2

Ο «γίγαντας των αιθέρων» όπως χαρακτηρίζεται, το αεροσκάφος Airlander 10, κατέπεσε κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης στο Μπέντφορντσιρ της κεντρικής Αγγλίας, μετέδωσε το πρακτορείο Press Association.


Σύμφωνα με το BBC, το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου, που πραγματοποίησε την πρώτη πτήση του την περασμένη εβδομάδα, κατέπεσε επειδή χτύπησε σε τηλεφωνικό στύλο.


Η Hybrid Air Vehicles, η κατασκευάστρια εταιρεία, διευκρίνισε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη συντριβή, στη δεύτερη δοκιμαστική πτήση που επρόκειτο να εκτελέσει σήμερα το Airlander 10, ένα αερόπλοιο γεμάτο με αέριο ήλιο που έχει μέγεθος περίπου όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.


"Όλο το πλήρωμα είναι ασφαλές, είναι καλά και δεν υπάρχουν τραυματισμοί" ανακοίνωσε με μήνυμά της στο Twitter, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα.


Η παρθενική πτήση του Airlander 10 πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Κάρντινγκτον της ανατολικής Αγγλίας. Το αεροσκάφος συνδυάζει τις τεχνολογίες του αεροπλάνου και του ελικοπτέρου, αναπτύσσει ταχύτητα 92 μιλίων την ώρα και μπορεί να παραμείνει στον αέρα για πέντε ημέρες.

Κατέπεσε σε δοκιμαστική πτήση το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου Airlander 10 Facebook Twitter
Κατέπεσε σε δοκιμαστική πτήση το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου Airlander 10 Facebook Twitter

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Με λιγα λογια, αυτος ο τερατογιγαντιος "χειριστης" του, καταφερε, ουτε λιγο ουτε πολυ, να ριξει κατω ενα ...ΜΠΑΛΟΝΙ γεματο Ηλιο, πουτρεχε με τη συγκλογιστικη ταχυτητα των ...μετρων την ωρα, καθως δεν πηρε χαμπαρι εναν ...στυλο τηλεφωνου! Ρε πουν'το λαθος, πουν'το λαθος... οχι στο μπαλονι παντως!