Θύμα απαγωγής η πεθερά του μεγιστάνα της F1, Μπέρνι Έκλεστοουν

Θύμα απαγωγής η πεθερά του μεγιστάνα της F1, Μπέρνι Έκλεστοουν Facebook Twitter
EPA/VALDRIN XHEMAJ
2

Όπως μεταδίδει το βρετανικό δίκτυο BBC, θύμα απαγωγής έπεσε στη Βραζιλία η πεθερά του μεγιστάνα της F1 και ενός από τους πιο πλούσιους άντρες στο χώρο του αθλητισμού, Μπέρνι Έκλεστοουν (σ.σ. η περιουσία του εκτιμάται στα 3,1 δισ. ευρώ).

Σύμφωνα με τις εφημερίδες «Veja» και «Globo» η 67χρονη Aparecida Schunck, μητέρα της συζύγου του Ecclestone, Fabiana Rosi, απήχθη το βράδυ της Παρασκευής, κοντά στο σπίτι της στο Σάο Πάολο.

Οι απαγωγείς ζητούν λύτρα ύψους 36,5 εκατομμυρίων ευρώ, απαιτώντας να τους δοθεί το ποσό σε βρετανικές λίρες, μοιρασμένο σε τέσσερις πλαστικές σακούλες.

Προς το παρόν, ούτε οι τοπικές αρχές, ούτε το περιβάλλον του 85χρονου ισχυρού άντρα της F1 έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Πολιτισμός / Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Στα εγκαίνια, η μουσική ομάδα «Encardia» παρουσίασε τραγούδια και χορούς από τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου, με μουσικό περίπατο μέχρι το Ιερό της Αφροδίτης και του Έρωτα
LIFO NEWSROOM
Οι σήραγγες του Λονδίνου που ενέπνευσαν τον δημιουργό του James Bond θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Πολιτισμός / Οι σήραγγες του Τζέιμς Μποντ θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Το σύμπλεγμα που χτίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και ενέπνευσε τον Ίαν Φλέμινγκ, θα περιλαμβάνει στρατιωτικό εξοπλισμό, διαδραστικές εκθέσεις και ένα μπαρ 30 μέτρα κάτω από τη γη.
LIFO NEWSROOM
«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Ενδιαφερον !Ο Μπερνι καλειται να πληρωσει λυτρα για την...πεθερα του !Περαν του ακρως πρωτοτυπου του θεματος ενδιαφερον εχουν και οι...ηλικιες !Η πεθερα ειναι σχεδον εικοσι χρονια ...νεοτερη απο τον γαμπρο ! Αυτη ειναι 67 ενω ο ...γαμπρος 86 !Καποιος θα πρεπει να κανει ταινια αυτη την ιστορια.Comedy thriller,κατα πασα πιθανοτητα !
Χαχαχαχα! Καλά, αυτοί οι απαγωγείς ζούνε ακόμα στην εποχή των Νταλτον.Θέλουν μετρητά σε τσουβάλια.Ας πάνε στην Λαγκάρντ να τους τα ετοιμάσει γιατί ο παππούς ο οποίος μάλλον είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από την πεθερά πληρώνει μόνο με κάρτα.