Συναυλία στο Ραδιομέγαρο την Πέμπτη για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

Συναυλία στο Ραδιομέγαρο την Πέμπτη για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas/SOOC
7

Μεγάλη συναυλία στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ. Η συναυλία από τα Μουσικά Σύνολα και υπό τη διεύθυνση του Στάθη Σούλη, θα ξεκινήσει στις 20:00, ενώ θα μεταδίδεται ζωντανά και από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Επί σκηνής θα βρεθούν επίσης πολλοί καλλιτέχνες και συγκεκριμένα ο Θάνος Μικρούτσικος με την Αφροδίτη Μάνου και τον Κώστα Θωμαΐδη, η Λαϊκή Ορχήστρα Χρήστος Λεοντής υπό τη διεύθυνση του ίδιου του συνθέτη και με τη σύμπραξη της Ιωάννας Φόρτη και του Ζαχαρία Καρούνη, ο Γιώργος Ανδρέου με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, οι Encardia, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Απόστολος Ρίζος και ο Νίκος Ζιώγαλας.

Το νέο πρόγραμμα

Η ΕΡΤ επιστρέφει στους δέκτες την Πέμπτη 11 Ιουνίου με νέο πρόγραμμα. Το άνοιγμα θα κάνουν στις 06:00 οι δημοσιογράφοι Νίκος Αγγελίδης και Βασιλική Χαϊνά με την «Πρωινή Ενημέρωση» μέχρι τις 08:00. Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν μέχρι τις 10:00 η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας, ενώ θα ακολουθήσουν μέχρι τις 12:00 ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη. Ο ενημερωτικός μαραθώνιος της ΕΡΤ θα συνεχιστεί στις 16:00 με την εκπομπή «OnERT» και τους Ελένη Χρονά και Ανδρέα Ροδίτη.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ημέρας θα μεταδοθεί στις 21:00 και θα το παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος, ενώ η ανασκόπηση της ημέρας θα γίνει στο νυχτερινό δελτίο, στις 24:00.

Στις 22:00 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας» και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με τον δημιουργό.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROVISION 2026 AKYLAS Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

TV & Media / Eurovision 2026: Το «video game» του Akyla επί σκηνής – Νέες αποκαλύψεις για την εμφάνισή του

Η σημερινή πρόβα αναμένεται να δώσει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για το κατά πόσο θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που τον συνοδεύουν
THE LIFO TEAM
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

TV & Media / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό, προσωπικές εξομολογήσεις και μαρτυρίες από τη Ντάνι Μινόγκ, τον Τζέισον Ντόνοβαν, τον Πιτ Γουότερμαν και τον Νικ Κέιβ.
THE LIFO TEAM