Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον εργάτη που ψήθηκε ζωντανός μαζί με 5.400 κιλά τόνου

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον εργάτη που ψήθηκε ζωντανός μαζί με 5.400 κιλά τόνου Facebook Twitter
2

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν τη Δευτέρα στη Bumble Bee Foods και δύο εργαζόμενους στην εταιρία, για παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας, αναφορικά με ένα τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε πριν από σχεδόν τρία χρόνια.

Το 2012, ένας εργάτης σε εργοστάσιο στην Καλιφόρνια είχε βρει τραγικό θάνατο όταν παγιδεύτηκε σε έναν βιομηχανικό φούρνο μαζί με περίπου 5.400 κιλά τόνου. Όπως γράφει η Independent, το ψήσιμο διήρκεσε δύο ώρες και η θερμοκρασία άγγιξε τους 130 βαθμούς Κελσίου.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο 62χρονος Jose Melena καθάριζε τον τεράστιο φούρνο όταν ανυποψίαστοι εργαζόμενοι έριξαν τον τόνο, έκλεισαν την πόρτα του φούρνου και τον έβαλαν σε λειτουργία.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είναι πολύ τραγικό να χάνεται έτσι μία ανθρώπινη ζωή. Μία απορία έχω: αυτοί που έριξαν τα ψάρια μέσα στον φούρνο δεν άκουσαν τις φωνές του, γιατί μου φαίνεται απίθανο να μην φώναξε.