«Έβρεξε λεφτά» στο Ντουμπάι

«Έβρεξε λεφτά» στο Ντουμπάι Facebook Twitter
2

«Έβρεξε λεφτά» στην κυριολεξία στο Ντουμπάι όπου οδηγοί άφησαν τα αυτοκίνητα τους και έτρεξαν να μαζέψουν ό,τι μπορούν.

Το περιστατικό σημειώθηκε σύμφωνα με την εφημερίδα στις 11 Φεβρουαρίου και οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με την Telegraph πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα προορίζονταν για το ΑΤΜ κάποιας τράπεζας όμως λόγω της απροσεξίας ενός υπαλλήλου και του δυνατού ανέμου, τα χαρτονομίσματα αντί για το μηχάνημα κατέληξαν στο δρόμο.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Διεθνή / «Τα γυρίζει» ο Τραμπ για τον Μαμντάνι: Τώρα λέει πως θα συναντηθεί με τον νέο δήμαρχο της Νέας Υόρκης

Ο νέος δήμαρχος έχει δηλώσει πρόθυμος να συνεργαστεί με οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανού προέδρου, αν αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει τους Νεοϋορκέζους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια