Μυστικός γάμος για Johnny Depp και Amber Heard

Μυστικός γάμος για Johnny Depp και Amber Heard Facebook Twitter
Οι δύο ηθοποιοί στο φιλμ The Rum Diary πρόβαραν χωρίς να το γνωρίζουν τον γάμο τους. Τότε ξεκίνησε και η σχέση τους η οποία μετά από 12 περίπου χρόνια κατέληξε σε πραγματικό γάμο
3

Κάτω υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς καθόλου παπαράτσι, το ζευγάρι των διάσημων ηθοποιών παντρεύτηκε προχθές το βράδυ στην πολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του περιοδικού People ο Johnny Depp και η σύντροφός του Amber Heard ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, χωρίς σχεδόν καθόλου καλεσμένους και χωρίς να έχει γίνει κάποια ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το περιοδικό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσει δεξίωση στο ιδιωτικό νησί του Johnny Dep στις Μπαχάμες. Kαι εκεί πάντως δεν αναμένεται να υπάρξει μεγάλη λίστα καλεσμένων. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλοι και όλοι 50 εκλεκτοί και αγαπημένοι του ζευγαριού θα δώσουν το "παρών" ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως θα γίνει "μάχη" για τις φωτογραφίες. Τα tabloids έχουν ήδη αρχίσει να επιδίδονται σε κούρσα προκειμένου να μάθουν τις λεπτομέρειες και το Page Six ισχυρίζεται πως το νυφικό θα είναι Stella McCartney.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM