Αναβλήθηκε η δίκη της δεκατετράχρονης «ιερόσυλης» στο Πακιστάν

Αναβλήθηκε η δίκη της δεκατετράχρονης «ιερόσυλης» στο Πακιστάν Facebook Twitter
1

Σύμφωνα με το CNN , το πακιστανικό δικαστήριο αναγκάστηκε να αναβάλει για δύο εβδομάδες τη δίκη της βλάσφημης δεκατετράχρονης χριστιανής, Ριμσά Μαζίχ, καθώς η υπόθεση πήρε νέα τροπή για άλλη μία φορά επειδή μερικοί μάρτυρες υποστήριξαν ότι δεν είχαν καταθέσει στην αστυνομία για την υπόθεση.

Η δεκατετράχρονη, η οποία κατηγορείται για βεβήλωση του Κορανιού, κατέθεσε αίτηση απόσυρσης των κατηγοριών στο Δευτεροβάθμιο δικαστήριο του Ισλαμαμπάντ, το οποίο ανέβαλε τη δίκη για τις 17 Οκτωβρίου.


Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα οι αστυνομικοί κατέθεσαν σε πρωτοβάθμιο δικαστήριο της χώρας ότι τα αποδεικτικά στοιχεία δεν επαρκούν ώστε να καταδικαστεί η κατηγορούμενη για βεβήλωση του Κορανιού, ύστερα από καταγγελία του ιμάμη Χαλίντ Ζαντούν Κισχτί.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον ιμάμη, ο οποίος τώρα κατηγορείται ότι έκαψε σκόπιμα σελίδες του Κορανίου και ότι τις έβαλε στην τσάντα της Ριμσά, για να την παγιδεύσει.

Υπενθυμίζεται ότι η δεκατετράχρονη είχε συλληφθεί στις 16 Αυγούστου όταν μια ομάδα εξαγριωμένων μουσουλμάνων περικύκλωσε το σπίτι της σε μια φτωχική γειτονιά του Ισλαμαμπάντ, αλλά στις 7 Σεπτεμβρίου αποφυλακίστηκε με εγγύηση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωπηλάτης από τη Γαλλία συνελήφθη στα ρωσοεσθονικά σύνορα - Πέρασε στην Εσθονία κάνοντας κουπί

Διεθνή / Κωπηλάτης από τη Γαλλία συνελήφθη στα ρωσοεσθονικά σύνορα - Πέρασε στην Εσθονία κάνοντας κουπί

Το προξενείο της χώρας στην Αγία Πετρούπολη επικοινώνησε με τις ρωσικές αρχές ώστε να διασφαλίσει ότι ο άνδρας αυτός θα λάβει προξενική βοήθεια, όπως προβλέπει η Συνθήκη της Βιέννης
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ στοχεύει το Χάρβαρντ και άλλα πανεπιστήμια για αντισημιτισμό – Απειλές περικοπής ομοσπονδιακής χρηματοδότησης

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ στοχεύει το Χάρβαρντ και άλλα πανεπιστήμια για αντισημιτισμό

Η κυβέρνηση Τραμπ προχωρά σε αυστηρά μέτρα κατά κορυφαίων αμερικανικών πανεπιστημίων, κατηγορώντας τα για αντισημιτισμό και απειλώντας να κόψει δισεκατομμύρια δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια