Ο αγγλόφωνος οδηγός της LIFO για τα ελληνικά μουσεία κυκλοφορεί

0



ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ η αγγλόφωνη έκδοση της LIFO, «Τhe Greek museums - A guide for visitors».

Πρόκειται για ένα κομψό τομίδιο 150 σελίδων, με τον ανθό των ελληνικών μουσείων και μια κατατοπιστική περιγραφή της σημασίας τους και των θησαυρών τους.

Ο οδηγός διατίθεται ήδη στα εξής σημεία: Μουσείο Μπενάκη, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Βιβλιοπωλείο Πολιτεία, Βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, Βιβλιοπωλείο Λεμόνι, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, New Hotel, Athens Marriott Hotel, Ammos Hotel (Χανιά), Flâneur Souvenirs & Supplies, Forget me Not, Heteroclito και σε επιλεγμένα πρατήρια της BP ανά την Ελλάδα.

  

Μπορείτε να τον ξεφυλλίσετε εδώ, ενώ  για όσους δεν το βρίσκουν, διατίθεται ήδη δωρεάν ΕΔΩ από το LIFO SHOP, και αποστέλλεται στην πόρτα σας μόνο με έξοδα αποστολής!


ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ- ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Με την ευκαιρεία να σας ευχαριστήσουμε για την αμέριστη εμπιστοσύνη σας. Ο Αύγουστος  έκλεισε μέ 6.700.000 μοναδικούς επισκέπτες, έχοντας συγκρατήσει μεγάλο μέρος από το νέο κύμα αναγνωστών που κερδήθηκε μέσα στην πανδημία.

Η LIFO βρίσκεται για πολλοστή φορά

το δε LIFO.gr

  • είναι σταθερά στα 5 μεγαλύτερα ελληνικά σάιτ μεταξύ όλων των κατηγοριών (κλείνοντας τον Αύγουστο 2020, με 6.757.720 unique visitors, βάσει στοιχείων Google Analytics)
  • ειναι, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Reuters Digital News Report, το μοναδικό free press που συγκαταλέγεται στα 15 πιο δημοφιλή και έγκυρα ενημερωτικά sites της Ελλάδας.

Θα προσπαθήσουμε και στους επόμενους μήνες που έρχονται να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, με ηπιότητα, ψυχραιμία και πολιτισμό.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM