X-press

X-press Facebook Twitter
0

Παρακολουθώνταςτις συνεντεύξεις Ρουσόπουλου, το πρώτο,θυμοσοφικό συμπέρασμα που βγαίνει είναιότι τις μεγαλύτερες επικοινωνιακέςήττες τις δέχονται αυτοί που προέρχονταιαπό τους τομείς της επικοινωνίας. Διότιέχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και τραγικάστερεότυπη εικόνα για τον «απλό λαό» -που δεν απέχει πολύ από την περιφρόνηση.Ωστόσο, ο κόσμος έχει (συνήθως) θηριώδεςένστικτο και τελικώς τοποθετεί τιςπεριπτώσεις Ρουσόπουλου στη θέση πουτους αξίζει. Εν προκειμένω, στο ράφι. Οεπόμενος Η μοίρα παίζει ρώσικηρουλέτα στους κροτάφους του ΧρήστουΠαναγόπουλου - του χειρότερου προέδρουπου είχε ποτέ η ΕΡΤ. Σε κάθε νέο κούφιοπυροβολισμό (τώρα μένει/τώρα φεύγει)παλεύει το μπουζουκόβιον ήθος τύπουΒίσση, τύπου Ρουβά με το καλό γούστο Ξεκίνησε ορμητικά η webTVτου Στέλιου Κούλογλου, με εξαιρετικήανταπόκριση από τον κόσμο (κυρίως νέους,από μια γενιά που ζυγίζει κάθε Κυριακήτις παραδοσιακές εφημερίδες και τιςβρίσκει τζούφιες παρά τα ηχηρά προσωνύμια).Ειδικά τώρα, που λόγω κρίσης το Ίντερνετκάνει άλματα, δεν αποκλείεται το έντιμοκαι στέρεο tvxs.grτου Στέλιου να βρεθεί σύντομα στοmainstreamμιας νέου τύπου ενημέρωσης Έχει και κάτι καλό η κρίση: οι νωθροίgoldenmanagersαπομακρύνονται με συνοπτικές διαδικασίεςαπό τις δουλειές που ρήμαζαν ανέμελα.Στα τσακίδια χρυσή μου, και σήκωσε τονποδόγυρό σου, θα λερωθείς... Ηπυρπόληση του αμαξιού της Ελένης Μενεγάκηπροκάλεσε μιαν ορμή θανάτου στη Δρούζακαι στην Όπρα Στεφανίδου: Δεν εξηγείταιαλλιώς η θεματολογία των προσφάτωνεκπομπών τους Η κρίση χτύπησεκαι ένα ‘ξηγημένο σπουργιτάκι τηςλουμπενιάς: Ακυρώθηκε η νέα εκπομπή τηςΑννίτας Πάνια - προς απόγνωση τωνψυχοπαθολόγων. Πολλοί προέβλεψαντη θανή του «Πρώτου Θέματος» μετά ταθερινά σκηνικά, ωστόσο οι κυκλοφορίεςτου το δείχνουν απέθαντο και κορακοζώητο.Αντίθετα, οι ποιοτικοί τρεκλίζουν απόμαράζι σε μαράζι Άρχισε και ηεκπομπή του Ζζζζζζζζζζεραφείμ Φυντανίδηστην ποιοτική ΕΡΤΜυστήριομάλλον νομικής φύσεως καλύπτει τηναπουσία του Λάκη Λαζόπουλου από τονΑlpha,η οποία πιθανολογείται ότι θα είναιδίμηνη (σαν επιταγή δίγραμμη ακούγεται)Την επόμενη Πέμπτη κυκλοφορείσε αυξημένο τιράζ και ένα νέο περιοδικότης LifO:Λέγεται «Θεσσαλονίκη» και ουσιαστικάείναι ένας διπλός «Οδηγός 2 πόλεων» σειλουστρασιόν χαρτί, που θα κυκλοφορείαρχικά δύο φορές το χρόνο. Θα το βρείτεσίγουρα, θα βρίσκεται παντού. Μάλισταστη Θεσσαλονίκη θα μοιράζεται ολόκληροτο μήνα. Αν υπήρχαν σκέψεις αναστολής,λόγω της κρίσης; Αντιθέτως! Στη LifOπιστεύουμε ότι οι κρίσεις ευνοούν τουςτολμηρούς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Stephen Colbert μιλά για το τέλος του Late Show και την πολιτική πίεση στο late-night

TV & Media / Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρετά το The Late Show: «Κάτι άλλαξε»

Λίγες εβδομάδες πριν από το τελευταίο επεισόδιο του Late Show, ο Stephen Colbert μίλησε στους New York Times για την ακύρωση της εκπομπής από το CBS, την οικονομική κρίση του late-night και τις υποψίες ότι η απόφαση επηρεάστηκε από το πολιτικό περιβάλλον γύρω από τον Donald Trump.
THE LIFO TEAM
Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

TV & Media / Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της 3ης σεζόν του House of the Dragon και ανακοίνωσε ότι η σειρά επιστρέφει στις 21 Ιουνίου. Ο πόλεμος των Ταργκάριεν περνά πλέον σε ανοιχτή σύγκρουση, με τη νέα σεζόν να προαναγγέλλεται πιο σκοτεινή, πιο βίαιη και πιο φιλόδοξη από τις προηγούμενες.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

TV & Media / Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

Το τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Euphoria κατέληξε σε μια από τις πιο βίαιες σκηνές της σειράς, με τον Nate του Τζέικομπ Ελόρντι να πληρώνει με αίμα τα χρέη του, τη νύχτα του γάμου του με την Cassie.
THE LIFO TEAM