Cosi fan tutte

Cosi fan tutte Facebook Twitter
0

Γκρεμίζειπάλι το φούρνο της η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου.Θα ανανεώσει εκ βάθρων τον «ΕλεύθεροΤύπο», λέγεται. Για τρίτη ή τέταρτη φορά.Έχει συνάξει πολύτιμη γνώση, σκληρή σανράβδους χρυσού και τώρα θα την εφαρμόσει.Οι σημαίες με τους θυρεούς πάνω απ' τηνBlueLandριπίζουν σαν μαστίγια. Η κ.Ζαχαρέα επιστρέφει στα οn-line σχέδιά της,υπό τη σκέπη του κ. Βαρδινογιάννη, οοποίος έχει μεγάλη καρδιά και φέρεταιστους δημοσιογράφους έτσι όπως η σύζυγόςτου φέρεται στα παιδιά με καρκίνο: μεμεγαλείο ψυχής! Να σημειωθεί ότι οι δυοπρώτες εφημερίδες της με τον κ. Χουλιάρα(που της κόστισαν τη βασιλεία) επωλήθησανπρο ημερών, σε χαμηλό τίμημα, αφούδιέγραψαν σκυφτή πορεία Τοσκήπτρο των ποσοστών δίδει στον κ. Ρέστηο κ. Λαμπράκης. Είναι ξερό σαν κούτσουροπροσώρας, αλλά δεν αποκλείεται να βγάλειφύλλα, όπως το ραβδί του Αποστόλου Παύλουστην πορεία του προς Εμμαούς. (Η οποίαήταν κάπως αποτυχημένη, αφού ο Παύλοςγύρισε στη Ρώμη και τον ‘φάγαν ταλιοντάρια. Βέβαια, μετά έγινε άγιος -των Χριστιανών, όχι του εμπορίου.) Oκ. Τριανταφυλλόπουλος χρειάζεται μιακρέμα προσώπου Ο κ. Κραουνάκηςείναι ζεστός άνθρωπος και λατρευτόςμουσικός. Επίσης, η εκπομπή του στην ΕΡΤείναι ελεεινή. Εάν την κάνει για λόγουςεκφράσεως και όχι ψωμισμού, παρακαλείταινα πάψει να αδικεί τον εαυτό του Μια αλησμόνητη συνέντευξη έδωσε στο«DreamΚitchens»η κ. Τρέμη προ ημερών. Παρουσίασε τοτζάκι και τη συγκλονιστική τηςσαλοτρεπαζαρία. Επίσης, ανέλυσε τηζαλιστική πλέξη των περσικών χαλιώντης. Τέλος, ποζάρισε αποκαλυπτικά,ξαπλωμένη ΜΕΣΑ στην κατάψυξη - πράγμαπου συζητήθηκε παθιασμένα στο Αλ ΤζαζίραΈκλεισε το γερμανικό «VanityFair»,το οποίο ποτέ δεν πήγε καλά. Αντίθεταμε το ιταλικό. Το ισπανικό, ψάχνεταιακόμα Ο κ. Ρουβάς παρουσίασετα τρία λιανοτράγουδα της καθυστερημένηςπατρίδας σε μια λαμπρή τελετή της ΕΡΤ.Εκατοντάδες διασημότητες του ημίφωτοςέφαγαν και ήπιαν στη χαλαρή σάλα, ενώ ηχλιδή έσταζε σαν ρεύση εκστάσεως απότους πολυελαίους (δεν υπήρχαν). Η σύγκρισημε την ταπεινή τελετή των Όσκαρ, λίγεςνύχτες μετά, εκτοξεύει τον κ. Παναγόπουλοστην κορυφή της γκλάμορους κλίμακας,παγκοσμίως. Η κρίση δεν πρόκειται ναπτοήσει το μπουρδελάκι της ΕΡΤ. ΤουΈλληνος ο τράχηλος κ.λπ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

TV & Media / Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

Με την Αν Χάθαγουεϊ να χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη Μέριλ Στριπ να φορά ξανά τα γυαλιά της Μιράντα Πρίστλι και την Έμιλι Μπλαντ να επανέρχεται σε office siren διάθεση, η λατρεμένη ταινία μόδας επιστρέφει σχεδόν 20 χρόνια μετά
LIFO NEWSROOM
«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM