Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021», στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, παρουσιάζει σειρά επετειακών podcasts του Διονύση Σαββόπουλου με τίτλο «200 χρόνια κομμάτια», αφιερωμένα στα 200 χρόνια του ελληνικού τραγουδιού. Την Κυριακή του Πάσχα, από τις 10 το πρωί, είναι διαθέσιμο το πρώτο επεισόδιο με τίτλο «ΧΟΡΕΨΕΤΕ - ΧΟΡΕΨΕΤΕ» από την πλατφόρμα της Επιτροπής www.greece2021.gr και από την ιστοσελίδα www.lifo.gr.

 

Τα podcasts είναι μια προσφορά της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Η Επιτροπή δεν λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση και τα έσοδά της προέρχονται αποκλειστικά από τις χορηγίες και το Νομισματικό της Πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται με την ευγενική χορηγία της Τράπεζας της Ελλάδος και περιλαμβάνει δεκατέσσερα συλλεκτικά νομίσματα που διατίθενται μέσω του ειδικού e-shop στο shop.greece2021.gr.

 

Πρόκειται για ένα μοναδικό ενθύμιο της επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση του 1821, με ξεχωριστή συναισθηματική αλλά και υλική αξία, αφού οι μήτρες θα καταστραφούν μετά την παραγωγή του προβλεπόμενου αριθμού νομισμάτων.