Τζόνι Ντεπ: Έφεση για τα 2 εκατ. δολ. στην Άμπερ Χερντ- «Λανθασμένη η απόφαση του δικαστηρίου»

Τζόνι Ντεπ: Έφεση για τα 2 εκατ. δολ. στην Άμπερ Χερντ για δυσφήμιση- «Λανθασμένη η απόφαση του δικαστηρίου» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Τζόνι Ντεπ θέλει την απόλυτη νίκη στην δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ και κατέθεσε έφερε για την απόφαση που της επιδικάζει 2 εκατ. δολ.

Η πλευρά του Ντεπ ισχυρίζεται ότι «λανθασμένα» το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της Χερντ για μια και μόνο κατηγορία δυσφήμισης. 

Υπενθυμίζεται ότι σε μία από τις πιο «τηλεοπτικές» δίκες των τελευταίων ετών, ο Τζόνι Ντεπ ήταν ο μεγάλος νικητής, όταν το δικαστήριο αποφάσισε ότι  η Άμπερ Χερντ τον είχε δυσφημίσει σε ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post το 2018 όπου αν και δεν τον κατονόμαζε ανέφερε περιστάσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Το δικαστήριο αποφάσισε να του επιδικάσει αποζημίωση 10,35 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, αποφάσισε ακόμα ότι και ο Τζόνι Ντεπ από την πλευρά του δυσφήμισε την Άπερ Χερντ και αποφάσισε να επιβάλει και σε αυτόν ποινή, υποχρεώνοντάς τον να της καταβάλει το ποσό των 2 εκατ. δολ.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τετάρτη στο Εφετείο της Βιρτζίνια, ο Τζόνι Ντεπ ισχυρίζεται ότι «λανθασμένα» το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της Άμπερ Χερντ, βασιζόμενο ότι ένας από τους δικηγόρους του Ντεπ, ο Άνταμ Γουόλντμαν, δυσφήμησε την Άμπερ Χερντ λέγοντας σε μέσο ενημέρωσης ότι εκείνη είχε πει ψέματα όταν περιέγραφε έναν καυγά που έδωσε τέλος στον γάμο τους.

«Έτσι, η Άμπερ και οι φίλες της έχυσαν λίγο κρασί και αναστάτωσαν τον χώρο, συνεννοήθηκαν για την κοινή ιστορία που θα πουν υπό την καθοδήγηση ενός δικηγόρου και ενός μάνατζερ και στη συνέχεια τηλεφώνησαν στην αστυνομία» είχε πει ο δικηγόρος του Ντεπ.

Στην έφεση, ο ηθοποιός επισημαίνει ότι ο δικηγόρος του και όχι ο ίδιος, ανέφερε αυτά τα λόγια, επομένως, δεν θα έπρεπε να θεωρηθεί υπεύθυνος για τις παρατηρήσεις του δικηγόρου του.

Είπε επίσης ότι η νομική ομάδα της πρώην συζύγου του δεν κατάφερε να αποδείξει ότι ο Γουόλντμαν έκανε αυτά τα σχόλια με κακόβουλο τρόπο, προκειμένου να κερδίσει την υπόθεση της δυσφήμισης.

Με πληροφορίες του TMZ/Volture
 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Αρχαιολογία & Ιστορία / Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νούρι Ερσόι ανακοίνωσε ότι δύο αγάλματα που απεικονίζουν τον Δία και την Αφροδίτη ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο
NEWSROOM