To Twitter απάντησε στον Τραμπ ότι δεν θα αφήσει να συμβεί ξανά λάθος με τον λογαριασμό του

To Twitter απάντησε στον Τραμπ ότι δεν θα αφήσει να συμβεί ξανά λάθος με τον λογαριασμό του Facebook Twitter
0

Η εταιρεία Twitter ανακοίνωσε σήμερα ότι έλαβε «μέτρα προστασίας», έπειτα από την προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ λόγω ανθρώπινου λάθους ενός υπαλλήλου της εταιρείας.


Ο λογαριασμός του Αμερικανού Προέδρου παρέμεινε χθες βράδυ εκτός λειτουργίας για 11 λεπτά πριν αποκατασταθεί και ο Τραμπ χαρακτήρισε «απατεώνα» τον υπάλληλο που ευθυνόταν για το συμβάν.


Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης θα «αποτρέψουν κάτι τέτοιο να συμβεί ξανά», ανέφερε η εταιρεία στον επίσημο λογαριασμό της.


«Δεν είμαστε σε θέση να μοιραστούμε όλες τις λεπτομέρειες της εσωτερικής έρευνας ή τις ενημερώσεις για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε, αλλά παίρνουμε αυτό που συνέβη στα σοβαρά και οι ομάδες μας εργάζονται πάνω σε αυτό», υπογράμμισε η εταιρεία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM
Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Διεθνή / Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε η ίδρυση του νέου δήμου γύρω από το διαστημικό κέντρο της SpaceX – Φόβοι για ιδιωτικοποίηση δημόσιων χώρων και υπερεξουσίες στον Μασκ
LIFO NEWSROOM