Τραμπ: Επέστρεψα γιατί είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου

Τραμπ: Επέστρεψα γιατί είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου Facebook Twitter
Τραμπ: Επέστρεψα γιατί είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου (EPA/Αρχείο)
0

«Επανήλθα διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Fox Business Network στην πρώτη του συνέντευξη, από όταν αποκαλύφθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

«Και είμαι πάρα πολύ νέος. Είμαι πολύ υγιής, δεν έχω καρδιά και άλλα νοσήματα. Μόνο κάτι κιλά, παραπάνω που πρέπει να χάσω» είπε μεταξύ άλλων.

«Αισθάνομαι καλά, πολύ καλά», διαβεβαίωσε στην συνέντευξη που ήταν τηλεφωνική και πρόσθεσε ότι έχει πλέον «σταματήσει τα περισσότερα φάρμακα» για τον κορωνοϊό, αλλά συνεχίζει τα στεροειδή.

Μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να υποβαθμίζει τους κινδύνους της Covid-19 και έχει λογοκριθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για παραπληροφόρηση.

«Πιστεύω ότι ήταν ευλογία Θεού που το κόλλησα. Ήταν κρυφή ευλογία» , δηλώνει σε video που ανήρτησε στο Twitter προσθέτοντας ότι η χρήση του πειραματικού σκευάσματος της Regeneron Pharmaceuticals Inc του επέτρεψε να διαπιστώσει από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματικό είναι.

Τόσο που υποσχέθηκε να το διαθέσει δωρεάν στις ΗΠΑ. Αλλά δεν διευκρίνισε πώς θα το κάνει αυτό και ποιος θα πληρώσει το κόστος.

Νωρίτερα είχε διευκρινίσει ότι «Δεν θα συμμετάσχω σε εικονικό ντιμπέιτ. Δεν το δέχομαι. Δεν θα χάσω τον χρόνο μου σε ένα εικονικό ντιμπέιτ. Ντιμπέιτ δεν είναι αυτό», ανακοίνωσε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, απορρίπτοντας την πρόταση που είχε παρουσιάσει λίγη ώρα πριν η ανεξάρτητη επιτροπή για την διοργάνωση των προεκλογικών μονομαχιών.

«Πιστεύω ότι δεν είμαι καθόλου μεταδοτικός», δήλωσε ο Τραμπ, ο οποίος νοσηλεύθηκε για τρεις ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό και πλέον έχει επιστρέψει στον Λευκό Οίκο όπου βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση. Δεν υπάρχει επιστημονική επιβεβαίωση του ισχυρισμού του.

Το επιτελείο της προεκλογικής του καμπάνιας προτείνει αντί για το προγραμματισμένο ντιμπέιτ της 15ης Οκτωβρίου ο Τραμπ να παρευρεθεί σε προεκλογική συγκέντρωση.

Πέραν της βεβαιότητας ότι δεν είναι μεταδοτικός, ο Τραμπ θεωρεί ότι αισθάνεται αρκετά καλά για να επαναλάβει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Ο ημερήσιος απολογισμός των νέων κρουσμά της Covid-19 στις ΗΠΑ βρίσκεται στα 44.000.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM
Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social media

Διεθνή / Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social

Στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας επιβλήθηκε και απαγόρευση επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα που βρίσκονται υπό έρευνα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, ο οποίος ζει πλέον στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM