Τραμπ: Επέστρεψα γιατί είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου

Τραμπ: Επέστρεψα γιατί είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου Facebook Twitter
Τραμπ: Επέστρεψα γιατί είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου (EPA/Αρχείο)
0

«Επανήλθα διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Fox Business Network στην πρώτη του συνέντευξη, από όταν αποκαλύφθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

«Και είμαι πάρα πολύ νέος. Είμαι πολύ υγιής, δεν έχω καρδιά και άλλα νοσήματα. Μόνο κάτι κιλά, παραπάνω που πρέπει να χάσω» είπε μεταξύ άλλων.

«Αισθάνομαι καλά, πολύ καλά», διαβεβαίωσε στην συνέντευξη που ήταν τηλεφωνική και πρόσθεσε ότι έχει πλέον «σταματήσει τα περισσότερα φάρμακα» για τον κορωνοϊό, αλλά συνεχίζει τα στεροειδή.

Μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να υποβαθμίζει τους κινδύνους της Covid-19 και έχει λογοκριθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για παραπληροφόρηση.

«Πιστεύω ότι ήταν ευλογία Θεού που το κόλλησα. Ήταν κρυφή ευλογία» , δηλώνει σε video που ανήρτησε στο Twitter προσθέτοντας ότι η χρήση του πειραματικού σκευάσματος της Regeneron Pharmaceuticals Inc του επέτρεψε να διαπιστώσει από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματικό είναι.

Τόσο που υποσχέθηκε να το διαθέσει δωρεάν στις ΗΠΑ. Αλλά δεν διευκρίνισε πώς θα το κάνει αυτό και ποιος θα πληρώσει το κόστος.

Νωρίτερα είχε διευκρινίσει ότι «Δεν θα συμμετάσχω σε εικονικό ντιμπέιτ. Δεν το δέχομαι. Δεν θα χάσω τον χρόνο μου σε ένα εικονικό ντιμπέιτ. Ντιμπέιτ δεν είναι αυτό», ανακοίνωσε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, απορρίπτοντας την πρόταση που είχε παρουσιάσει λίγη ώρα πριν η ανεξάρτητη επιτροπή για την διοργάνωση των προεκλογικών μονομαχιών.

«Πιστεύω ότι δεν είμαι καθόλου μεταδοτικός», δήλωσε ο Τραμπ, ο οποίος νοσηλεύθηκε για τρεις ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό και πλέον έχει επιστρέψει στον Λευκό Οίκο όπου βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση. Δεν υπάρχει επιστημονική επιβεβαίωση του ισχυρισμού του.

Το επιτελείο της προεκλογικής του καμπάνιας προτείνει αντί για το προγραμματισμένο ντιμπέιτ της 15ης Οκτωβρίου ο Τραμπ να παρευρεθεί σε προεκλογική συγκέντρωση.

Πέραν της βεβαιότητας ότι δεν είναι μεταδοτικός, ο Τραμπ θεωρεί ότι αισθάνεται αρκετά καλά για να επαναλάβει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Ο ημερήσιος απολογισμός των νέων κρουσμά της Covid-19 στις ΗΠΑ βρίσκεται στα 44.000.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

KATY PERRY ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Διεθνή / Katy Perry: «Και οι δύο είχαν πιει πάρα πολύ» λέει ο πρώην μάνατζερ του κλαμπ στη Μελβούρνη

Ο πρώην μάνατζερ του κλαμπ όπου φέρεται να σημειώθηκε το περιστατικό για το οποίο καταγγέλθηκε η Katy Perry, μιλώντας στο «Rolling Stone Australia», τοποθετήθηκε πρώτη φορά δημόσια για εκείνο το βράδυ
THE LIFO TEAM
ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΣ

Διεθνή / Τουρκία: Τι βρήκε η αστυνομία στο κινητό του 14χρονου δράστη που σκότωσε εννέα ανθρώπους

Συνελήφθη ο πατέρας του, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρώην αστυνομικός επιθεωρητής - Βίντεο από κάμερες του σχολείου δείχνουν τη στιγμή που ξεκινά η ένοπλη επίθεση
THE LIFO TEAM
ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

Διεθνή / Βόρεια Κορέα: Για «ραγδαία ενίσχυση του πυρηνικού της οπλοστασίου» προειδοποιεί ο ΟΗΕ

Η Βόρεια Κορέα έχει σημειώσει «πολύ σοβαρή» πρόοδο στην ικανότητά της να αυξήσει το πυρηνικό της οπλοστάσιο, σύμφωνα με τον επικεφαλής στη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΟΥΑΝ ΜΠΑΡΓΚΟΥΤΙ ΙΣΡΑΗΛ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Διεθνή / Μαρουάν Μπαργκούτι: Σε κίνδυνο ο Παλαιστίνιος ηγέτης λόγω «αυξανόμενης κακομεταχείρισης» στις φυλακές του Ισραήλ

Ο «Μαντέλα της Παλαιστίνης» υπέστη πρόσφατα τρεις επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και μια επίθεση κατά την οποία οι δεσμοφύλακες έβαλαν ένα σκυλί να του ορμήξει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Η «σιωπή» του Πέτερ Μαγιάρ για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας προκαλεί ανησυχία

Στην εκστρατεία που του χάρισε τη νίκη, ο νεοεκλεγείς Ούγγρος πρωθυπουργός εστίασε σε αρκετά βασικά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα του, αφήνοντας ωστόσο «απ' έξω» τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
THE LIFO TEAM