LIVE!

Τέξας: 7χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε πλυντήριο -Οι γονείς του είχαν αναφέρει την εξαφάνισή του

Τέξας: 7χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε πλυντήριο -Οι γονείς του είχαν αναφέρει την εξαφάνισή του Facebook Twitter
0

Νεκρό μέσα σε πλυντήριο του σπιτιού στο Τέξας του βρέθηκε 7χρονο αγόρι, λίγες ώρες αφότου οι γονείς του ανέφεραν την εξαφάνισή του στην αστυνομία.

Ο μικρός Τρόι, που είχε υιοθετηθεί το 2019, εντοπίστηκε στο πλυντήριο που βρίσκεται στο γκαράζ του σπιτιού του από τις αστυνομικές αρχές.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για την εξαφάνιση από τους γονείς, οι οποίοι δήλωσαν ότι αντιλήφθηκαν την απουσία του Τρόι περίπου στις  4 το πρωί.

Δύο ώρες αργότερα, μετά από έρευνες στη γειτονιά και χώρους, η αστυνομία τον βρήκε μέσα πλυντήριο. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του παιδιού και από πίσω βρίσκεται κάποιο «παιχνίδι».

Αξιωματούχος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο Τρόι ήταν ντυμένος όταν τον βρήκαν, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες, όπως αν υπήρχε νερό μέσα στο πλυντήριο ή αν το καπάκι ήταν κλειστό.

Ο πατέρας του αγοριού βρισκόταν στο σπίτι την ώρα που η μητέρα του επέστρεφε από τη νυχτερινή βάρδια στο νοσοκομείο και ήταν ακόμα με τη στολή όταν έφτασε η αστυνομία.

Οι γονείς οδηγήθηκαν για ανάκριση και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με πληροφορίες Independent

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Διεθνή / Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Ο Harry Styles δήλωσε ότι ο θάνατος του Liam Payne το 2024 τον ώθησε να επανεξετάσει τη ζωή του. Μιλώντας για το νέο του άλμπουμ, αναφέρθηκε στο πένθος, τη δημόσια έκθεση και τον τρόπο που τιμά τη μνήμη του πρώην συνεργάτη του.
THE LIFO TEAM
Μαρτυρία Ελληνίδας κατοίκου στην Κύπρο: «Εύχομαι το κράτος να είναι σε ετοιμότητα»

Διεθνή / Μαρτυρία Ελληνίδας κατοίκου στην Κύπρο: «Εύχομαι το κράτος να είναι σε ετοιμότητα»

Η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή έχει φέρει σε εγρήγορση τους κατοίκους της Κύπρου, με σειρήνες συναγερμού και προληπτικά μέτρα ετοιμότητας, ενώ η καθημερινότητα συνεχίζεται υπό αίσθημα ανησυχίας αλλά και εμπιστοσύνης στις αρχές
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ