Συναγερμός στη Γαλλία: Γυναίκα επιτέθηκε και τραυμάτισε άτομα σε σούπερ μάρκετ

Συναγερμός στη Γαλλία: Γυναίκα επιτέθηκε και τραυμάτισε άτομα σε σούπερ μάρκετ Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στις γαλλικές αρχές όταν μια γυναίκα επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο ανθρώπους μέσα σε σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, η γυναίκα φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» (Ο Αλλάχ είναι μεγάλος).

Η γυναίκα φέρεται να τραυμάτισε χρησιμοποιώντας ένα κοπίδι δύο άτομα, έναν υπάλληλο κι έναν πελάτη του σούπερ μάρκετ.


Η αντίδραση των αρχών ήταν άμεση και η γυναίκα συνελήφθη, ενώ οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο πελάτης φέρεται να έχει τραυματιστεί στο θώρακα, ενώ πιο ελαφρά τραύματα φέρει ο ταμίας του καταστήματος.

Η εισαγγελία αναφέρει πως πιθανώς πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Ωστόσο σημειώνει πως γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν η γυναίκα έχει σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, με τον εισαγγελέα να σχολιάζει πως είναι νωρίς για να κριθεί αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. 


Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM