Συναγερμός στη Γαλλία: Γυναίκα επιτέθηκε και τραυμάτισε άτομα σε σούπερ μάρκετ

Συναγερμός στη Γαλλία: Γυναίκα επιτέθηκε και τραυμάτισε άτομα σε σούπερ μάρκετ Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στις γαλλικές αρχές όταν μια γυναίκα επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο ανθρώπους μέσα σε σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, η γυναίκα φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» (Ο Αλλάχ είναι μεγάλος).

Η γυναίκα φέρεται να τραυμάτισε χρησιμοποιώντας ένα κοπίδι δύο άτομα, έναν υπάλληλο κι έναν πελάτη του σούπερ μάρκετ.


Η αντίδραση των αρχών ήταν άμεση και η γυναίκα συνελήφθη, ενώ οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο πελάτης φέρεται να έχει τραυματιστεί στο θώρακα, ενώ πιο ελαφρά τραύματα φέρει ο ταμίας του καταστήματος.

Η εισαγγελία αναφέρει πως πιθανώς πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Ωστόσο σημειώνει πως γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν η γυναίκα έχει σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, με τον εισαγγελέα να σχολιάζει πως είναι νωρίς για να κριθεί αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. 


Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΡΙΚ ΝΤΕΙΝ ΟΜΙΛΙΑ ALS ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Διεθνή / Έρικ Ντέιν: Προσπαθούσε μέσω AI να ανακτήσει την επικοινωνία με την οικογένειά του

Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με ALS και είχε αρχίσει να χάνει τη δυνατότητα της ομιλίας - Η αποκάλυψη της συζύγου του, Ρεμπέκα Γκέιχαρτ για τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής του
THE LIFO TEAM