Στα τρισδιάστατα latte της, η Runa Kato δημιουργεί έργα τέχνης από τον αφρό

Στα τρισδιάστατα latte της, η Runa Kato δημιουργεί έργα τέχνης από τον αφρό Facebook Twitter
0

Όλα τα είδη χαριτωμένων χαρακτήρων δημιουργεί από τον αφρό των τρισδιάστατων latte της η Ιαπωνίδα καλλιτέχνις Runa Kato.

Ένας από τους πλέον πρόσφατους που τραβά την προσοχή μας είναι ένας Slowspoke (είδος Pokémon), ο οποίος έχει ξαπλώσει πάνω σε έναν καπουτσίνο.

Η Kato ξεκίνησε ως καλλιτέχνις του latte το 2018, και από τότε έχει δημιουργήσει πάνω από 100.000 καλλιτεχνικά latte. Το αχανές ντοσιέ της περιλαμβάνει ετερόκλητους χαρακτήρες όσο ο Picachu και ο Totoro, ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης και ο Σπάιντερ-Μαν.

Η Kato δεν προσθέτει απλά και μόνο λίγες «μουτζούρες» στο χρώμα του καφέ και μια ποσότητα αφράτου αφρού· στην πραγματικότητα ζητά να παίξουμε με τον latte μας. Η δισδιάστατη τέχνη της latte είναι ιδιαίτερα ελκυστική και προσκαλεί να φωτογραφίσουμε τα εφήμερα δημιουργήματα πριν τα αναδεύσουμε το κουταλάκι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM