Στα τρισδιάστατα latte της, η Runa Kato δημιουργεί έργα τέχνης από τον αφρό

Στα τρισδιάστατα latte της, η Runa Kato δημιουργεί έργα τέχνης από τον αφρό Facebook Twitter
0

Όλα τα είδη χαριτωμένων χαρακτήρων δημιουργεί από τον αφρό των τρισδιάστατων latte της η Ιαπωνίδα καλλιτέχνις Runa Kato.

Ένας από τους πλέον πρόσφατους που τραβά την προσοχή μας είναι ένας Slowspoke (είδος Pokémon), ο οποίος έχει ξαπλώσει πάνω σε έναν καπουτσίνο.

Η Kato ξεκίνησε ως καλλιτέχνις του latte το 2018, και από τότε έχει δημιουργήσει πάνω από 100.000 καλλιτεχνικά latte. Το αχανές ντοσιέ της περιλαμβάνει ετερόκλητους χαρακτήρες όσο ο Picachu και ο Totoro, ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης και ο Σπάιντερ-Μαν.

Η Kato δεν προσθέτει απλά και μόνο λίγες «μουτζούρες» στο χρώμα του καφέ και μια ποσότητα αφράτου αφρού· στην πραγματικότητα ζητά να παίξουμε με τον latte μας. Η δισδιάστατη τέχνη της latte είναι ιδιαίτερα ελκυστική και προσκαλεί να φωτογραφίσουμε τα εφήμερα δημιουργήματα πριν τα αναδεύσουμε το κουταλάκι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ρωμαϊκό ψηφιδωτό

Πολιτισμός / Ένταλμα σύλληψης για έμπορο που πούλησε λεηλατημένες αρχαιότητες από τη Μέση Ανατολή

Έχει κατηγορηθεί για εμπορία «εκατοντάδων κομματιών» που φέρεται να διακινήθηκαν λαθραία από τον εμπόλεμο Λίβανο, τη Συρία και τη Λιβύη και τα οποία διατηρούσε στις κατοικίες του κοντά στη Βηρυτό και στην Τρίπολη, το Μανχάταν, το Παρίσι και το Ντουμπάι.
THE LIFO TEAM
Η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία

Πολιτισμός / Η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία

Φέτος, εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο γεγονός της Εξόδου του ελληνισμού από τη Μικρά Ασία και του ίχνους που άφησε στη συλλογική μνήμη

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ