Σουηδία: Έτοιμος για μέτρα ο πρωθυπουργός Λέβεν - Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων

Σουηδία: Έτοιμος για μέτρα ο πρωθυπουργός Λέβεν - Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Η κατάσταση της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ευρώπη επιδεινώνεται και οι ενδείξεις ότι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αυξάνεται στην Σουηδία είναι ανησυχητικές, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Στέφαν Λέβεν.

«Στη Σουηδία, η κατάσταση είναι συγκριτικά σταθερότερη, αλλά έχουμε επίσης ενδείξεις ότι ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται σε ορισμένες περιοχές της χώρας μας. Αυτό είναι ανησυχητικό. Απαιτείται να θέσουμε περιορισμούς στην συμπεριφορά μας», είπε ο Λέβεν.

Ο Σουηδός πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να εφαρμόσουν τους κανόνες της κοινωνικής αποστασιοποίησης και της υγιεινής και δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εφαρμόσει νέα μέτρα αν χρειασθεί για να περιορίσει την διασπορά του ιού.

Την Τρίτη έγινε γνωστό πως τα κρούσματα στη Στοκχόλμη αυξάνονται ξανά και η πρωτεύουσα της χώρας ενδέχεται να λάβει νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Zωγράφος ανακάλυψε μήνυμα 122 ετών μέσα σε μπουκάλι στους τοίχους ενός φάρου

Διεθνή / Zωγράφος ανακάλυψε μήνυμα 122 ετών μέσα σε μπουκάλι στους τοίχους ενός φάρου

Το μπουκάλι, που ήταν κρυμμένο σε μια κοιλότητα στον τοίχο του φάρου του Cape Bruny, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ιστορικό μνημείο, περιείχε ένα γράμμα που είχε γραφτεί το 1903 από έναν επιθεωρητή φάρων της Τασμανίας
LIFO NEWSROOM
ΛΟΑΤΚΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ

Διεθνή / Ακτιβιστές ΛΟΑΤΚΙ+ στην Καραϊβική χαιρετίζουν την ιστορική απόφαση δικαστηρίου που καταργεί νόμους της αποικιακής εποχής

«Προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση» καθώς το ανώτατο δικαστήριο της Ανατολικής Καραϊβικής κρίνει αντισυνταγματικούς τους νόμους στην Αγία Λουκία για την ομοφυλοφιλική ερωτική επαφή
LIFO NEWSROOM