Σήμερα η ομιλία Τραμπ στον τόπο της απόπειρας δολοφονίας του - Μαζί του ο Έλον Μασκ

Σήμερα η ομιλία Τραμπ στον τόπο της απόπειρας δολοφονίας του - Μαζί του ο Έλον Μασκ Facebook Twitter
Φωτογραφία: EPA
0

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιστρέφει στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια σήμερα, για πρώτη φορά μετά από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, τον περασμένο Ιούλιο.

Τότε, ο Τραμπ δέχθηκε μια σφαίρα που τον χτύπησε «ξυστά» στο αυτί, ενώ ο πυροσβέστης Corey Comperatore σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, όταν ο Τόμας Κρουκς άνοιξε πυρ από την κορυφή ενός κοντινού κτιρίου.

Σήμερα η ομιλία Τραμπ στον τόπο της απόπειρας δολοφονίας του - Μαζί του ο Έλον Μασκ Facebook Twitter
Φωτογραφία: EPA

Οι αρχές εκτιμούν ότι έως και 60.000 άτομα μπορεί να παρευρεθούν στη συγκέντρωση, ενώ οι πύλες για την άνοιξαν στις 10 το πρωί, τοπική ώρα, ενώ ο Τραμπ αναμένεται να αρχίσει να μιλάει στις 5 το απόγευμα (περίπου τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδος). Σύμφωνα με τη λίστα καλεσμένων του, στη συγκέντρωση θα παραβρεθεί η οικογένεια του Comperatore, ένας από τους τραυματίες της επίθεσης, μητέρα του Marc Fogel, Malphine, ο Έλον Μασκ και ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς. 

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και αναμένεται να δημιουργηθούν τεράστιες ουρές αυτοκινήτων. Ο εισαγγελέας της περιφέρειας κάλεσε το κοινό να έχει υπομονή καθώς η κίνηση μεταξύ ανθρώπων, πολιτικών και άλλων διασημοτήτων αναμένεται να επιβραδύνει τη ροή των πάντων.

Ο Επίτροπος της κομητείας Μπάτλερ Λέσλι Όσε είπε ότι η Υπηρεσία Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης της Κομητείας Μπάτλερ θα είναι η ενοποιημένη γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ της Μυστικής Υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, της πολιτειακής και τοπικής αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του EMS.

Σήμερα η ομιλία Τραμπ στον τόπο της απόπειρας δολοφονίας του - Μαζί του ο Έλον Μασκ Facebook Twitter
Φωτογραφία: EPA

Σε αντίθεση με το πρώτο ράλι στις 13 Ιουλίου, θα υπάρχει ένα διοικητήριο, που θα αποτελείται από ένα άτομο από όλες τις αρχές επιβολής του νόμου και τις 
υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που εργάζονται για τη συγκέντρωση. Ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας θα ενσωματωθεί επίσης σε κάθε πολιτειακή και τοπική ομάδα.

Με πληροφορίες από CBS News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM
Αγία Σοφία:

Διεθνή / Αγία Σοφία: Οι επικεφαλής των έργων αποκατάστασης απαντούν για τα φορτηγά μέσα στο μνημείο

Η σκληρή κριτική οφείλεται στην πολιτική πόλωση, ενώ η πολυπλοκότητα των εργασιών καθιστά δύσκολη την πλήρη κατανόησή τους από το ευρύ κοινό, εξηγεί μέλος του επιστημονικού συμβουλίου
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πόσο διαρκεί η ενοικίαση του «παντοτινού» τους σπιτιού στο Forest Lodge

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πόσο διαρκεί η ενοικίαση του «παντοτινού» τους σπιτιού στο Forest Lodge

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν ήδη εγκατασταθεί στο νέο τους σπίτι, στο οποίο σκοπεύουν να μείνουν ακόμη και όταν ο Ουίλιαμ γίνει βασιλιάς
LIFO NEWSROOM
Instagram: Ο CEO βάζει τέλος στην τηλεργασία για λόγους δημιουργικότητας και συνεργασίας

Διεθνή / Instagram: Ο CEO Άνταμ Μοσέρι βάζει τέλος στην τηλεργασία των υπαλλήλων

Ο Μοσέρι υποστήριξε ότι η επιστροφή στο γραφείο και οι αλλαγές στον τρόπο εργασίας θα βοηθήσουν την εταιρεία να γίνει πιο ευέλικτη και αποτελεσματική, ενόψει αυτού που χαρακτήρισε ως δύσκολη χρονιά
LIFO NEWSROOM