Σχολείο στο Λονδίνο απαγορεύει τη χρήση αργκό εκφράσεων

Σχολείο στο Λονδίνο απαγορεύει τη χρήση αργκό εκφράσεων Facebook Twitter
3

Οι μαθητές της Ακαδημίας Harris δεν μπορούν πια να χρησιμοποιήσουν δέκα συγκεκριμένες εκφράσεις δημοφιλείς στη νεολαία σε συγκεκριμένες περιοχές του σχολείου. Οι "ζώνες επίσημης ομιλίας" περιλαμβάνουν φυσικά όλες τις σχολικές αίθουσες αλλά και τους διαδρόμους.

Η πρωτοβουλία του νέου διευθυντή του σχολείου ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές στην επίσημη χρήση της γλώσσας και να τους προετοιμάσει για περιπτώσεις που αυτή είναι υποχρεωτική όπως σε συνεντεύξεις για δουλειά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έγραφε στα emails του με τον Επστάιν

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό» - Τι έστελνε στα emails του με τον Τζέφρι Έπσταϊν

Στο φως της δημοσιότητας νέα emails που φέρεται να έστειλε στον Τζέφρι Έπσταϊν και τη Γκίσλεϊν Μάξγουελ, όταν ενημερώθηκε ότι μια βρετανική εφημερίδα επρόκειτο να δημοσιεύσει ρεπορτάζ για τους τρεις τους
LIFO NEWSROOM