Serial Killer στην Κύπρο: Πτώμα παιδιού στη βαλίτσα που έβγαλαν από την Κόκκινη Λίμνη

Serial Killer στην Κύπρο: Πτώμα παιδιού στη βαλίτσα που έβγαλαν από την Κόκκινη Λίμνη Facebook Twitter
Στη βαλίτσα που βρέθηκε σήμερα υπήρχε το πτώμα ενός παιδιού, Οι αρχές εικάζουν πως ανήκει στην κόρη της Livia Florentina Bunea, την 8 ετών Elena Natalia Bunea
0

Σε παιδί φαίνεται πως ανήκει η σορός που ήταν στη βαλίτσα η οποία εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Η δεύτερη βαλίτσα ανασύρθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό. Ένας δύτης καταδύθηκε στις 15:10 προς περαιτέρω διερεύνηση των στόχων που χωροθετήθηκαν κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν με το Sonar και τη ρομποτική κάμερα και λίγα λεπτά αργότερα ανέσυρε τη βαλίτσα.

Η κατάδυση του δύτη ήταν ολιγόλεπτη και ανέσυρε τη βαλίτσα τοποθετώντας την σε δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη λίγο πριν τις 16:00. Στο σημείο έφθασαν και οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους για αυτοψία επί της σορού που βρισκόταν εντός της βαλίτσας. Στην Κόκκινη Λίμνη βρέθηκαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας με τον επικεφαλής Νεόφυτο Σιάηλο, καθώς και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας.

Serial Killer στην Κύπρο: Πτώμα παιδιού στη βαλίτσα που έβγαλαν από την Κόκκινη Λίμνη Facebook Twitter

Μετά την αυτοψία, η σορός μεταφέρθηκε από μέλη της ΕΜΑΚ σε όχημα της Αστυνομίας και από εκεί στο νεκροτομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για σορό παιδιού, που ήταν ντυμένο, και πιθανώς μιλάμε για την 8χρονη Έλενα Μπουνέα, την κόρη της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα από τη Ρουμανία. Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του Livia Florentina Bunea και ο 35χρονος Νικος Μεταξάς ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα η σορός της οποίας είχε ανασυρθεί την περασμένη Κυριακή. 

Το πρωί της Δευτέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες με το σόναρ και τη ρομποτική κάμερα στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό με στόχο να εντοπιστεί η τρίτη βαλίτσα, που ο καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε και να πέταξε στη λίμνη ένα από τα θύματα του. 

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, αναφερόμενος στις έρευνες που διενεργούνται προς εντοπισμό των σορών των θυμάτων, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκτασης της λίμνης.Πρόσθεσε ότι στις 5 το πρωί της Κυριακής δόθηκαν τα αποτελέσματα της σάρωσης, επισημαίνοντας ότι ο αναλυτής και χειριστής του σόναρ υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς δίδοντας μάλιστα και προτεραιότητα.

Συνεχίζοντας, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής είπε ότι στο σημείο πρώτης προτεραιότητας με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας προσεγγίστηκε, εντοπίστηκε το αντικείμενο, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια, δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχε μία σορός.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση

Διεθνή / «Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση

Ο Κόλμπερτ είναι σφοδρός επικριτής του Τραμπ, ενώ το δίκτυο μόλις συμβιβάστηκε εξωδικαστικά με τον Αμερικανό πρόεδρο και βρίσκεται σε διαδικασία μεταβίβασης - Η απόφαση «είναι καθαρά οικονομική» και δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο της εκπομπής, ισχυρίζεται το CBS 
LIFO NEWSROOM
Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

Διεθνή / Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

«Το Ισραήλ λυπάται βαθύτατα που μια άστοχη βολή χτύπησε την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα. Κάθε αθώα ζωή που χάνεται είναι μια τραγωδία», δήλωσε το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM