Απεργία την Πρωτομαγιά

Serial killer στην Κύπρο: Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε στη δεύτερη βαλίτσα

Serial killer στην Κύπρο: Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε στη δεύτερη βαλίτσα Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ένα πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε στη δεύτερη βαλίτσα που ανασύρθηκε σήμερα από την Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο. 

Σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι η σορός η οποία βρέθηκε μέσα στη βαλίτσα βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης και οι υπόλοιπες εξετάσεις θα συνεχιστούν στο νεκροτομείο. Στην Κόκκινη Λίμνη κατέφθασε και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους όπως επίσης και μέλη του Τμήματος Ανίχνευσης Εγκλημάτων και της Αστυνομίας.

Η βαλίτσα ανασύρθηκε από τον βυθό της Κόκκινης Λίμνης, όπου διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του serial killer Νίκου Μεταξά, αφού πρώτα εντοπίστηκε με το σόναρ και την ρομποτική κάμερα. Η κατάδυση του δύτη ήταν ολιγόλεπτη. Ο δύτης ανέσυρε τη βαλίτσα τοποθετώντας την σε δίχτυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κυπριακού ΣΙΓΜΑ, η σορός φέρεται να ανήκει στο 8χρονο κοριτσάκι Elena-Natalia Bunea, το οποίο είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του Livia Florentina Bunea και ο 35χρονος καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε ότι σκότωσε. Μένει να ανακοινωθεί και επισήμως τι θα δείξει η εξέταση στο νεκροτομείο και αν ισχύει αυτή η πληροφορία.

Βίντεο από τη σημερινή έρευνα στην Κόκκινη Λίμνη:

 

Ο παραιτηθείς υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου, Ιωνάς Νικολάου είχε αναφέρει χθες ότι η χρήση του σόναρ θα προσφέρει τη δυνατότητα να εντοπιστούν οι σοροί. O κ Νικολάου διαβεβαίωσε ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθούν οι έρευνες και ο ύποπτος να «οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, όπου θα αντιμετωπίσει ποινές ισόβιας φυλάκισης».

Σήμερα το πρωί, ο 35χρονος  οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την ανανέωση της οκταήμερης προσωποκράτησής του.

Serial killer στην Κύπρο: Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε στη δεύτερη βαλίτσα Facebook Twitter
Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ