Σεούλ: «Διπλωματική ασυλία» επικαλείται η σύζυγος του Βέλγου πρέσβη που χαστούκισε υπάλληλο

Σεούλ: «Διπλωματική ασυλία» επικαλείται η σύζυγος του Βέλγου πρέσβη που χαστούκισε υπάλληλο Facebook Twitter
0

Η σύζυγος του Βέλγου πρέσβη στη Ν. Κορέα επικαλείται τη διπλωματική ασυλία ώστε να αποφύγει τη δίωξη καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, χαστούκισε υπάλληλο καταστήματος.

Υλικό από κάμερες ασφαλείας δείχνουν τη Xiang Xueqiu, σύζυγο του Peter Lescouhier, να χαστουκίζει μέλος του προσωπικού του καταστήματος. Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο μήνα ενώ υπάλληλοι του καταστήματος  ήθελαν να την ελέγξουν καθώς είχαν την υποψία ότι μπορεί να έχει κλέψει προϊόντα.

Ο Βέλγος πρέσβης απολογήθηκε για την «απαράδεκτη» αντίδραση της συζύγου του. Το περιστατικό σημειώθηκε σε κατάστημα ρούχων, στις 09 Απριλίου, στη Σεούλ.

Σύμφωνα με νοτιοκορεάτικα ΜΜΕ η Xiang πέρασε περίπου μία ώρα δοκιμάζοντας ρούχα πριν τελικά φύγει από το κατάστημα. Ένα μέλος του προσωπικού την ακολούθησε καθώς έφευγε από το κατάστημα ώστε να διαπιστώσει αν τα ρούχα που φορούσε, αγορασμένα από το ίδιο κατάστημα, δεν ήταν καινούργια για τα οποία δεν είχε πληρώσει.

Κατά τις ίδιες πηγές η Xiang ακολούθησε το μέλος του προσωπικού πίσω στο κατάστημα όπου, όπως φαίνεται και από το σχετικό υλικό, έσπρωξε και χαστούκισε ένα άλλο μέλος του προσωπικού που επενέβη.

Η αστυνομία ανέκρινε την Xiang στις 06 Μαΐου. Σύμφωνα με την πρεσβεία του Βελγίου νωρίτερα νοσηλευόταν μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. 
 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ