«Σε μπελάδες» ο Τραμπ - Το καυστικό εξώφυλλο του περιοδικού Time μετά το ντιμπέιτ

«Σε μπελάδες» ο Τραμπ - Το καυστικό εξώφυλλο του περιοδικού Time μετά το ντιμπέιτ Facebook Twitter
0

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η Κάμαλα Χάρις ήταν η μεγάλη νικήτρια της τηλεμαχίας με τον Ντόναλντ Τραμπ, με το περιοδικό Time να επιβεβαιώνει αυτές τις εκτιμήσεις.

Στο εξώφυλλό του, το «Time» απεικονίζει τον Ντόναλντ Τραμπ σε ένα γκολφ καρτ, εγκλωβισμένο σε μια ανηφόρα, συνοδευόμενο από τη φράση «Σε μπελάδες». Στο σχετικό άρθρο, με τίτλο «Πώς η Κάμαλα Χάρις τον έβγαλε εκτός κούρσας», το περιοδικό αναλύει τη σύγκρουση των δύο υποψηφίων.

Το «Time» περιγράφει τους δύο υποψηφίους ως πλήρως αντιθετικούς: «Ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας εναντίον μιας εισαγγελέα και πολιτικού καριέρας. Ο γιος μιας προνομιούχας οικογένειας απέναντι στην κόρη μιας μονογονεϊκής οικογένειας της μεσαίας τάξης. Ένας παράτολμος απέναντι σε μία προσεκτική». Το περιοδικό σημειώνει ότι η τηλεμαχία αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι ψηφοφόροι είδαν τους δύο αντιπάλους δίπλα-δίπλα.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η αναμέτρηση Χάρις-Τραμπ ανέδειξε τις δραματικές αλλαγές στην προεδρική κούρσα από το καλοκαίρι, όταν ακόμη και κορυφαίοι Δημοκρατικοί αναγνώριζαν ότι ο Τραμπ έδειχνε να έχει προβάδισμα έναντι του Τζο Μπάιντεν. Ωστόσο, η Χάρις φαίνεται να τον έχει πλέον ταρακουνήσει.

Το «Time» αναφέρεται επίσης στις γκριμάτσες του Τραμπ κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας, κάθε φορά που η Κάμαλα Χάρις του έκανε μία δύσκολη ερώτηση. Η Χάρις υιοθέτησε μια στρατηγική «δολώματος», επιδιώκοντας να εκθέσει τον Τραμπ σε άβολες αλήθειες.

Αντιδρώντας, ο Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε ότι το debate ήταν «στημένο» από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC υπέρ της αντιπάλου του. «Ήταν μια στημένη συμφωνία», δήλωσε ο Τραμπ, κατηγορώντας τους δημοσιογράφους του ABC ότι διόρθωναν μόνο όσα έλεγε εκείνος.

Η τηλεμαχία Χάρις-Τραμπ προσέλκυσε 57,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, ξεπερνώντας τα 51 εκατομμύρια που παρακολούθησαν την τηλεμαχία Τραμπ-Μπάιντεν τον Ιούνιο. Το ρεκόρ τηλεθέασης για προεδρική τηλεμαχία παραμένει στα 84 εκατομμύρια τηλεθεατές που είδαν τη Χίλαρι Κλίντον να αναμετράται με τον Τραμπ το 2016.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Διεθνή / Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μεταξύ των βραβευθέντων του Ευρωπαϊκού Τάγματος Αξίας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων μελών που τιμήθηκαν με το Ευρωπαϊκό Τάγμα Αξίας, αναγνωρίζοντας τη σημαντική του προσφορά και την επιρροή του ως κορυφαίος αθλητής διεθνώς
THE LIFO TEAM
Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ξανανοίγει τη συζήτηση για τα όρια της πολιτισμικής ουδετερότητας

Διεθνή / Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ανοίγει νέο κύκλο αντιδράσεων

Η απόφαση της Venice Biennale να συμπεριλάβει ξανά τη Ρωσία στις εθνικές συμμετοχές του 2026 άνοιξε νέο κύκλο αντιδράσεων από το Κίεβο, από Ευρωπαίους πολιτικούς και από τον διεθνή καλλιτεχνικό χώρο.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: «Είναι τιμή μου να τα κρατήσω ανοιχτά για την Κίνα και άλλες χώρες»

Οι ΗΠΑ θα άρουν επίσης όλες τις κυρώσεις που σχετίζονται με το πετρέλαιο σε ορισμένες χώρες, σε μια προσπάθεια να μειώσουν τις τιμές της ενέργειας εν μέσω της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο Τραμπ
THE LIFO TEAM