Σε δημοπρασία το γάντι του Φρέντι Κρούγκερ

«A Nightmare on Elm Street»: Σε δημοπρασία το γάντι του Φρέντι Κρούγκερ Facebook Twitter
Φωτoγραφία αρχείου: Unsplash
0

Το γάντι του διάσημου φανταστικού χαρακτήρα Φρέντι Κρούγκερ, από την ταινία τρόμου «A Nightmare on Elm Street», πωλείται σε δημοπρασία του οίκου Propstore. 

Το γάντι με τα δάχτυλα - ξυράφια που φοράει ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ίνγκλαντ, που υποδύεται τον Φρέντι Κρούγκερ, αναμένεται να πωληθεί μαζί με ένα πρωτότυπο σκίτσο του αντικειμένου, έως και 400.000 λίρες Αγγλίας.

Στην ίδια δημοπρασία, θα πωληθούν επίσης άλλα 1.800 αναμνηστικά αντικείμενα από από κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Το δερμάτινο ασπρόμαυρο τζάκετ που φορούσε ο Μάικλ Τζάκσον στο μουσικό βίντεο «Street» για διαφήμιση αναψυκτικού αναμένεται να πωληθεί έως και 400.000 λίρες, και η αφίσα του Ρόμπερτ ΜακΓκίνις για την ταινία Τζέιμς Μποντ «Thunderball» (Πράκτωρ 007: Επίχειρηση Κεραυνός) με εκτιμώμενη τιμή πώλησης 160.000 λίρες, είναι μεταξύ των αναμνηστικών που πωλούνται επίσης στη δημοπρασία, όπως και αντικείμενα από τις ταινίες «The Shining» και «Sweeney Todd».

Εκτιμάται  ότι στη δημοπρασία που διοργανώνεται στις 9 με 12 Νοεμβρίου θα συγκεντρωθούν 12 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο φόρος τιμής στη «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το «Amrum» του αγαπητού στη χώρα μας Φατίχ Ακίν και μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ είναι μερικές από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM