Σε αυξημένο επίπεδο ασφαλείας ο Λευκός Οίκος- Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ουάσινγκτον

Σε αυξημένο επίπεδο ασφαλείας ο Λευκός Οίκος- Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ουάσινγκτον Facebook Twitter
EPA
0

Σε αυξημένο επίπεδο ασφαλείας είναι ο Λευκός Οίκος, σύμφωνα με το CNN, μετά το χάος που ξέσπασε στην Ουάσινγκτον και την εισβολή οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Εργαζόμενοι στον Λευκό Οίκο και δημοσιογράφοι μπορούν να μπουν και να βγουν, αλλά ένστολοι αξιωματικοί είναι τώρα οπλισμένοι με αυτόματα και κάνουν περιπολίες, μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στον Λευκό Οίκο, μετά την ομιλία στη συγκέντρωση των οπαδών του που συνέρρευσαν στην Ουάσινγκτον έπειτα από το κάλεσμά του σε διαμαρτυρία κατά του εκλογικού αποτελέσματος.

Μετά την επιστροφή του, ένας πεζοναύτης στεκόταν φύλακας έξω από τη Δυτική Πτέρυγα. Πλέον μπήκε στο εσωτερικό, κάτι που δείχνει ότι πλέον ο Τραμπ δεν είναι στο Οβάλ Γραφείο, αναφέρει ακόμη το CNN.

Έπειτα από το χάος στο Καπιτώλιο, η δήμαρχος της Ουάσινγκτον Μίριελ Μπάουζερ διέταξε απαγόρευση κυκλοφορίας, από τις 18:00 τοπική ώρα, έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης. Κανένας δεν θα έχει το δικαίωμα να βρίσκεται σε κανέναν δημόσιο χώρο, πεζός ή σε όχημα, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ