Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η Κίνα εξέφρασε την υποστήριξή της στην ηγεσία της Ρωσίας

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η Κίνα εξέφρασε την υποστήριξή της στην ηγεσία της Ρωσίας Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash / Αρχείου
0

Η Κίνα εξέφρασε την υποστήριξή της στην ηγεσία της Ρωσίας για τις προσπάθειες του Κρεμλίνου να σταθεροποιήσει την εσωτερική κατάσταση μετά την απόπειρα ανταρσίας της Wagner, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. 

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος υφυπουργός των Εξωτερικών Αντρέι Ρουντένκο είχε μία συνάντηση με τον Κινέζο υπουργό των Εξωτερικών Τσιν Γκανγκ κατά την επίσκεψή του στο Πεκίνο, προκειμένου να συζητήσει «διεθνή» θέματα.

Οι μισθοφόροι της Wagner υποχώρησαν εχθές το βράδυ από την πόλη Ροστόφ, στη νοτιοδυτική Ρωσία μετά τη συμφωνία που επετεύχθη για τον τερματισμό της ανταρσίας τους.

Ο τερματισμός επετεύχθη, σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από διαπραγματεύσεις που έγιναν ανάμεσα στον επικεφαλής της οργάνωσης, Γεβγκένι Πριγκόζιν και τον Λευκορώσο πρόεδρο Αλεξάντρ Λουκασένκο.

Σήμερα ήρθησαν όλα τα περιοριστικά μέτρα που είχαν τεθεί σε ισχύ στους αυτοκινητοδρόμους της περιφέρειας του Ροστόφ λόγω της ανταρσίας, ανακοίνωσε παράλληλα το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bad Bunny: «Όλοι είναι χαρούμενοι που θα εμφανιστώ στο Super Bowl, ακόμη και το Fox News»

Διεθνή / Bad Bunny: «Όλοι είναι χαρούμενοι που θα εμφανιστώ στο Super Bowl, ακόμη και το Fox News»

Η χιουμοριστική απάντηση του δημοφιλούς τραγουδιστή στην Κρίστι Νόεμ και στην απειλή ότι οι μετανάστες πρέπει να μείνουν μακριά από το Super Bowl, στην πρεμιέρα της νέας σεζόν του SNL
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Τούνμπεργκ: Την έσυραν από τα μαλλιά και την έβαλαν να φιλήσει τη σημαία του Ισραήλ

Διεθνή / Γκρέτα Τούνμπεργκ: Την έσυραν από τα μαλλιά και την έβαλαν να φιλήσει τη σημαία του Ισραήλ

«Της έκαναν ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, ως προειδοποίηση προς τους υπόλοιπους» καταγγέλλει ακτιβιστής - Νέες πληροφορίες για τις συνθήκες κράτησής της σε υψίστης ασφαλείας φυλακή στην έρημο Νεγκέβ
LIFO NEWSROOM