Ρωσία: Σκότωσε την αδερφή και τους γονείς του με τσεκούρι γιατί «δεν ήθελε να πάει σχολείο»

Ρωσία: Σκότωσε την αδερφή και τους γονείς του με τσεκούρι γιατί «δεν ήθελε να πάει σχολείο» Facebook Twitter
Η οικογένεια Gorbunov, από αριστερά: Vadim, Alexey, Yulia, Gulya.
0

Ένας 17χρονος στη Ρωσία συνελήφθη για τη δολοφονία των γονιών και τις αδερφής του, τους οποίους σκότωσε με τσεκούρι, επειδή «δεν ήθελε να πάει σχολείο».

Ο 17χρονος προσπάθησε να το σκάσει αφού πρώτα παραμόρφωσε το πρόσωπο του πατέρα του και έντυσε το πτώμα του 40χρονου με τα δικά του ρούχα, ανέφερε η αστυνομία.

Η πράξη του μπέρδεψε αρχικά τους αστυνομικούς, που εξέδωσαν ένταλμα για τον πατέρα, Alexey Gorbunov, καθώς πίστεψαν πως εκείνος ήταν ο δράστης και ότι ο έφηβος ήταν ο νεκρός, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε πως το ακρωτηριασμένο πτώμα στο σπίτι στο Oktyabrsky ήταν του πατέρα. «Το πρόσωπο ήταν έντονα παραμορφωμένο», ανέφερε η ρωσική ερευνητική επιτροπή.

Ρωσία: Σκότωσε την αδερφή και τους γονείς του με τσεκούρι γιατί «δεν ήθελε να πάει σχολείο» Facebook Twitter
Ο 17χρονος Vadim συνελήφθη 360 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Ο γιος του, Vadim Gorbunov, συνελήφθη σε απόσταση περίπου 360 χιλιομέτρων από τον τόπο του εγκλήματος, όπως έγινε γνωστό από τις αρχές.

Στο σπίτι βρέθηκε επίσης το πτώμα της Gulya Gorbunova, μητέρα του 17χρονου και της 12χρονης αδερφής του, Yulia. 

Ρωσία: Σκότωσε την αδερφή και τους γονείς του με τσεκούρι γιατί «δεν ήθελε να πάει σχολείο» Facebook Twitter
Το πτώμα της Gulya Gorbunova (δεξιά), της μητέρας του 17χρονου, και εκείνο της Yulia, της 12χρονης αδερφής του, βρέθηκαν μέσα στο σπίτι.

Οι αρχές ανέφεραν ότι ο 17χρονος ομολόγησε τις δολοφονίες, υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο. Η μητέρα του επέμενε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος καβγάς.

Ο τελειόφοιτος μαθητής φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος με την ποιότητα της διδασκαλίας των Μαθηματικών και πρόσφατα άλλαξε τάξη, σύμφωνα με αναφορές. 

Ρωσία: Σκότωσε την αδερφή και τους γονείς του με τσεκούρι γιατί «δεν ήθελε να πάει σχολείο» Facebook Twitter
Ο Vadim Gorbunov συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία των γονιών και της αδερφής του επειδή «δεν ήθελε να πάει σχολείο».

Πρώτα σκότωσε την μητέρα του με το τσεκούρι, σημείωσαν πηγές, περιμένοντας στη συνέχεια τον πατέρα του να επιστρέψει στο σπίτι. Η αδερφή του ήταν το τελευταίο θύμα. 

Γείτονες είπαν ότι η οικογένεια ήταν «φιλική» και πως ο Vadim πάντα φρόντιζε την αδερφή του.

Ρωσία: Σκότωσε την αδερφή και τους γονείς του με τσεκούρι γιατί «δεν ήθελε να πάει σχολείο» Facebook Twitter
Ο 40χρονος Alexey Gorbunov με την κόρη του, Yulia.

Βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει τον 17χρονο να περιγράφει σε έναν αστυνομικό πώς σκότωσε όλη την οικογένειά του, τον έναν μετά τον άλλο, ενώ είπε ότι δολοφόνησε τους γονείς του πριν την αδερφή του. 

«Περίπου στις 5 το απόγευμα, επιτέθηκα στην ίδια μου τη μητέρα. Αργότερα, γύρω στις 5.30 ή 6 έκανα το δεύτερο φόνο... Πιο μετά, μεταξύ 6 και 7, έγινε η δολοφονία της αδερφής μου, ηλικίας 12 ετών», φέρεται να λέει στο βίντεο.

Η Lyubov Yermukhametova, δασκάλα πιάνου του 17χρονου, είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο Vadim έκανε ένα τόσο φρικτό έγκλημα. Δεν είχε καν την απαραίτητη σωματική δύναμη. Είναι πολύ ασθενικό αγόρι και αδύνατο. Τα δάχτυλα στα χέρια του είναι μακριά και λεπτά, σαν αληθινός μουσικός. Πρέπει να του ξύπνησε μίσος και οργή».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΟΔΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΙΝΔΙΑ

Διεθνή / Η «πρωτεύουσα των απορριμμάτων»: Πώς η ανακύκλωση ρούχων σκοτώνει εργάτες στην Ινδία

Η πόλη Πανιπάτ της Ινδίας, γνωστή ως «πρωτεύουσα της ανακύκλωσης ρούχων», πληρώνει βαρύ τίμημα - Οι εργάτες πνίγονται σε χνούδι και τοξικά λύματα, ενώ οι μικροΐνες καταστρέφουν πνεύμονες και περιβάλλον
LIFO NEWSROOM
Η Χαμάς δεν παραδίδει τα όπλα - Γενική επιστράτευση με 7.000 μαχητές στους δρόμους της Γάζας

Διεθνή / Η Χαμάς δεν παραδίδει τα όπλα - Γενική επιστράτευση με 7.000 μαχητές στους δρόμους της Γάζας

«Κηρύσσουμε γενική επιστράτευση σε απάντηση στο κάλεσμα του εθνικού και θρησκευτικού καθήκοντος, για να καθαρίσουμε τη Γάζα από παράνομους και συνεργάτες του Ισραήλ» ήταν το μήνυμα που έλαβαν μέλη της οργάνωσης
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Επιζών της 7ης Οκτωβρίου αυτοκτόνησε - «Λυπάμαι, αλλά δεν αντέχω άλλο»

Διεθνή / Ισραήλ: Επιζών της 7ης Οκτωβρίου αυτοκτόνησε - «Λυπάμαι, αλλά δεν αντέχω άλλο»

Ο Roei Shalev βρέθηκε νεκρός λίγες ημέρες μετά τη δεύτερη επέτειο του θανάτου της συντρόφου του, η οποία δολοφονήθηκε από μέλη της Χαμάς κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο μουσικό φεστιβάλ Supernova
LIFO NEWSROOM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Ουκρανία: Γιατί οι Ρώσοι χτυπούν τώρα τις ενεργειακές της υποδομές - Στο σκοτάδι για ώρες Κίεβο και άλλες 9 περιοχές

Διακοπές ρεύματος στο νότιο τμήμα έπειτα από νέα ρωσική επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε πάνω από 800.000 νοικοκυριά στην ουκρανική πρωτεύουσα
LIFO NEWSROOM