Ρωσία: Σκότωσε την αδερφή και τους γονείς του με τσεκούρι γιατί «δεν ήθελε να πάει σχολείο»

Ρωσία: Σκότωσε την αδερφή και τους γονείς του με τσεκούρι γιατί «δεν ήθελε να πάει σχολείο» Facebook Twitter
Η οικογένεια Gorbunov, από αριστερά: Vadim, Alexey, Yulia, Gulya.
0

Ένας 17χρονος στη Ρωσία συνελήφθη για τη δολοφονία των γονιών και τις αδερφής του, τους οποίους σκότωσε με τσεκούρι, επειδή «δεν ήθελε να πάει σχολείο».

Ο 17χρονος προσπάθησε να το σκάσει αφού πρώτα παραμόρφωσε το πρόσωπο του πατέρα του και έντυσε το πτώμα του 40χρονου με τα δικά του ρούχα, ανέφερε η αστυνομία.

Η πράξη του μπέρδεψε αρχικά τους αστυνομικούς, που εξέδωσαν ένταλμα για τον πατέρα, Alexey Gorbunov, καθώς πίστεψαν πως εκείνος ήταν ο δράστης και ότι ο έφηβος ήταν ο νεκρός, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε πως το ακρωτηριασμένο πτώμα στο σπίτι στο Oktyabrsky ήταν του πατέρα. «Το πρόσωπο ήταν έντονα παραμορφωμένο», ανέφερε η ρωσική ερευνητική επιτροπή.

Ρωσία: Σκότωσε την αδερφή και τους γονείς του με τσεκούρι γιατί «δεν ήθελε να πάει σχολείο» Facebook Twitter
Ο 17χρονος Vadim συνελήφθη 360 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Ο γιος του, Vadim Gorbunov, συνελήφθη σε απόσταση περίπου 360 χιλιομέτρων από τον τόπο του εγκλήματος, όπως έγινε γνωστό από τις αρχές.

Στο σπίτι βρέθηκε επίσης το πτώμα της Gulya Gorbunova, μητέρα του 17χρονου και της 12χρονης αδερφής του, Yulia. 

Ρωσία: Σκότωσε την αδερφή και τους γονείς του με τσεκούρι γιατί «δεν ήθελε να πάει σχολείο» Facebook Twitter
Το πτώμα της Gulya Gorbunova (δεξιά), της μητέρας του 17χρονου, και εκείνο της Yulia, της 12χρονης αδερφής του, βρέθηκαν μέσα στο σπίτι.

Οι αρχές ανέφεραν ότι ο 17χρονος ομολόγησε τις δολοφονίες, υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο. Η μητέρα του επέμενε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος καβγάς.

Ο τελειόφοιτος μαθητής φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος με την ποιότητα της διδασκαλίας των Μαθηματικών και πρόσφατα άλλαξε τάξη, σύμφωνα με αναφορές. 

Ρωσία: Σκότωσε την αδερφή και τους γονείς του με τσεκούρι γιατί «δεν ήθελε να πάει σχολείο» Facebook Twitter
Ο Vadim Gorbunov συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία των γονιών και της αδερφής του επειδή «δεν ήθελε να πάει σχολείο».

Πρώτα σκότωσε την μητέρα του με το τσεκούρι, σημείωσαν πηγές, περιμένοντας στη συνέχεια τον πατέρα του να επιστρέψει στο σπίτι. Η αδερφή του ήταν το τελευταίο θύμα. 

Γείτονες είπαν ότι η οικογένεια ήταν «φιλική» και πως ο Vadim πάντα φρόντιζε την αδερφή του.

Ρωσία: Σκότωσε την αδερφή και τους γονείς του με τσεκούρι γιατί «δεν ήθελε να πάει σχολείο» Facebook Twitter
Ο 40χρονος Alexey Gorbunov με την κόρη του, Yulia.

Βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει τον 17χρονο να περιγράφει σε έναν αστυνομικό πώς σκότωσε όλη την οικογένειά του, τον έναν μετά τον άλλο, ενώ είπε ότι δολοφόνησε τους γονείς του πριν την αδερφή του. 

«Περίπου στις 5 το απόγευμα, επιτέθηκα στην ίδια μου τη μητέρα. Αργότερα, γύρω στις 5.30 ή 6 έκανα το δεύτερο φόνο... Πιο μετά, μεταξύ 6 και 7, έγινε η δολοφονία της αδερφής μου, ηλικίας 12 ετών», φέρεται να λέει στο βίντεο.

Η Lyubov Yermukhametova, δασκάλα πιάνου του 17χρονου, είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο Vadim έκανε ένα τόσο φρικτό έγκλημα. Δεν είχε καν την απαραίτητη σωματική δύναμη. Είναι πολύ ασθενικό αγόρι και αδύνατο. Τα δάχτυλα στα χέρια του είναι μακριά και λεπτά, σαν αληθινός μουσικός. Πρέπει να του ξύπνησε μίσος και οργή».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να μετονομαστεί το Πεντάγωνο σε «Υπουργείο Πολέμου» - Γιατί έπαψε να λέγεται έτσι το 1949

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να μετονομαστεί το Πεντάγωνο σε «Υπουργείο Πολέμου» - Γιατί έπαψε να λέγεται έτσι το 1949

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επαναφέρει την ιδέα να μετονομαστεί το Υπουργείο Άμυνας σε «Υπουργείο Πολέμου», επικαλούμενος την ιστορία νικών των ΗΠΑ, αλλά η αλλαγή απαιτεί νομοθετική έγκριση
LIFO NEWSROOM
Reuters: Παραιτήθηκε η φωτορεπόρτερ κατηγορώντας το πρακτορείο για αναπαραγωγή ισραηλινής προπαγάνδας

Διεθνή / Γάζα: Παραιτήθηκε φωτορεπόρτερ του Reuters - Το κατηγορεί για αναπαραγωγή ισραηλινής προπαγάνδας

«Δεν μπορώ πια να διατηρήσω καμία σχέση με το Reuters, καθώς με τη στάση του ουσιαστικά δικαιολογεί και καλύπτει τη συστηματική δολοφονία 245 δημοσιογράφων στη Γάζα», έγραψε την Τρίτη
LIFO NEWSROOM
Οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν την Ουκρανία σε αεράμυνα και πληροφορίες, αλλά μετά τον πόλεμο

Διεθνή / Οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν την Ουκρανία σε αεράμυνα και πληροφορίες, αλλά μετά τον πόλεμο

Οι ΗΠΑ προσφέρουν υποστήριξη σε ευρωπαϊκή αποστολή για την Ουκρανία μετά τον πόλεμο, με πληροφορίες, αεράμυνα και επιτήρηση, ενισχύοντας την προστασία της χώρας έναντι μελλοντικής ρωσικής επίθεσης
LIFO NEWSROOM
Επείγουσα έκκληση για δράση σε Γάζα και Δυτική Όχθη κάνουν εκατοντάδες πρώην διπλωμάτες της ΕΕ

Διεθνή / Επείγουσα έκκληση για δράση σε Γάζα και Δυτική Όχθη κάνουν εκατοντάδες πρώην διπλωμάτες της ΕΕ

Επιστολή 209 πρώην πρέσβεων και ανώτερων διπλωματών της ΕΕ καλεί σε άμεση δράση για τη Γάζα και τη Δυτική Όχθη - Ζητούν κυρώσεις, περιορισμούς σε εμπόριο και έρευνα, αν η ΕΕ δεν αναλάβει συλλογική πρωτοβουλία
LIFO NEWSROOM
«Η Γερμανία δεν θα αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος», λέει ο καγκελάριος Μερτς

Διεθνή / «Η Γερμανία δεν θα αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος», λέει ο καγκελάριος Μερτς

«Η θέση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι σαφής σε ό,τι αφορά την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους. Δεν θα προσχωρήσουμε στην πρωτοβουλία αυτή» ξεκαθάρισε ο καγκελάριος
LIFO NEWSROOM