Qatargate: Φραντσέσκο Τζόρτζι και Αντόνιο Παντσέρι «μοιράζονταν» το ίδιο κελί

Qatargate: Φραντσέσκο Τζιόρτζι και Αντόνιο Παντσέρι «μοιράζονταν» το ίδιο κελί Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Ερωτήματα προκαλούν οι πληροφορίες ότι Φραντσέσκο Τζόρτζι και Αντόνιο Παντσέρι, που έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση Qatargate, βρέθηκαν να μοιράζονται το ίδιο κελί.

Πηγές δήλωσαν στους Times ο Παντσέρι και Τζόρτζι μοιράζονταν το ίδιο κελί για αρκετές εβδομάδες στις φυλακές Σεν Ζιλ στις Βρυξέλλες, παρότι είναι συγκατηγορούμενοι για το σκάνδαλο διαφθοράς. Αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με τους χειρισμούς της υπόθεσης από τις βελγικές αρχές που αναφέρουν ότι δεν θέλουν οι εμπλεκόμενοι του Qatargate να έχουν επαφές μεταξύ τους και από την άλλη τους αφήνουν στο ίδιο κελί.

Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι βρέθηκε, σήμερα, ενώπιον των δικαστικών αρχών, προκειμένου να καταθέσει εκ νέου. Το απόγευμα αναμένεται η απόφαση για την παράταση ή μη της κράτησής τους. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντόνιο Παντσέρι, που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης, έχει υπογράψει δήλωση μετανοίας για να πέσει στα «μαλακά». Η εισαγγελία ανακοίνωσε το μνημόνιο που υπέγραψε ο Παντσέρι, με το οποίο δεσμεύεται ότι θα προχωρήσει σε ουσιαστικές αποκαλύψεις για την εμπλοκή τρίτων στην υπόθεση, με αντάλλαγμα περιορισμένη ποινή για τον ίδιο. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Τι γνωρίζουμε για την επιχείρηση «Project Freedom» του Τραμπ στα Στενά του Ορμούζ

Οι ΗΠΑ επιχειρούν να αποκαταστήσουν τη ναυσιπλοΐα στην περιοχή μέσω της πρωτοβουλίας «Project Freedom», την ώρα που η ένταση με το Ιράν κλιμακώνεται και η απειλή ευρύτερης σύρραξης παραμένει ανοιχτή
THE LIFO TEAM
MET GALA 2026 METG GALA ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

Διεθνή / Met Gala 2026: Μήνυμα για μποϊκοτάζ της φετινής εκδήλωσης προβάλλεται στο ρετιρέ του Τζεφ Μπέζος στο Μανχάταν

Προβολές διαμαρτυρίας και συνθήματα κατά του Τζεφ Μπέζος και της Amazon φώτισαν το πολυτελές του ρετιρέ και εμβληματικά κτίρια του Μανχάταν, στο πλαίσιο καμπάνιας ακτιβιστικής ομάδας που καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία και ζητά μποϊκοτάζ του Met Gala
THE LIFO TEAM