LIVE!

Πυροβολισμοί σε φεστιβάλ στη Νέα Υόρκη - Πληροφορίες για έξι τραυματίες και έναν νεκρό

Νέα Υόρκη: 6 άνθρωποι πυροβολήθηκαν σε φεστιβάλ Facebook Twitter
Φωτ.: Χ
0

Νέα δολοφονική επίθεση σημειώθηκε στην Νέα Υόρκη, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ στο φεστιβάλ «West Indian Day». 

Σύμφωνα με πληροφορίες του New York Post, τουλάχιστον έξι άνθρωποι πυροβολήθηκαν, ένας από αυτούς στο κεφάλι, ένας άλλος στον ώμο και ένας τρίτος στον καρπό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ένα άτομο φέρεται να υπέκυψε στα τραύματά του.

Το φεστιβάλ είναι ο 57ος ετήσιος εορτασμός του πολιτισμού της Καραϊβικής. Στο φεστιβάλ που έγινε στο Crown Hights, το απόγευμα της Δευτέρας συμμετείχαν ένα εκατομμύριο άνθρωποι. 

 
Διεθνή
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Διεθνή / Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Ο Harry Styles δήλωσε ότι ο θάνατος του Liam Payne το 2024 τον ώθησε να επανεξετάσει τη ζωή του. Μιλώντας για το νέο του άλμπουμ, αναφέρθηκε στο πένθος, τη δημόσια έκθεση και τον τρόπο που τιμά τη μνήμη του πρώην συνεργάτη του.
THE LIFO TEAM
Μαρτυρία Ελληνίδας κατοίκου στην Κύπρο: «Εύχομαι το κράτος να είναι σε ετοιμότητα»

Διεθνή / Μαρτυρία Ελληνίδας κατοίκου στην Κύπρο: «Εύχομαι το κράτος να είναι σε ετοιμότητα»

Η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή έχει φέρει σε εγρήγορση τους κατοίκους της Κύπρου, με σειρήνες συναγερμού και προληπτικά μέτρα ετοιμότητας, ενώ η καθημερινότητα συνεχίζεται υπό αίσθημα ανησυχίας αλλά και εμπιστοσύνης στις αρχές
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ