Περιστατικά με πολλαπλούς πυροβολισμούς σε διάφορα μέρη της πόλης Poconos στην Πενσιλβάνια, άφησαν τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες τη Δευτέρα το βράδυ, σύμφωνα με αξιωματούχους.

 

Το γραφείο διαχείρισης έκτακτης ανάγκης της επαρχίας Monroe δήλωσε ότι όσοι βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ Pocono Country Place και Pocono Farms East πρέπει να αναζητήσουν καταφύγιο και να αναφέρουν οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα καθώς ο δράστης ακόμα αναζητείται.

 

Ο ύποπτος προς το παρόν αποφεύγει τη σύλληψη σύμφωνα με τον δήμαρχο του Mount Pocono, Μάικλ Πεν.

 

Οι πυροβολισμοί, σύμφωνα με τον δήμαρχο, αναφέρθηκαν αρχικά σε περιοχή του Pocono Country. Στο σημείο μετέβη άμεσα αστυνομική δύναμη περίπου στις 5 μ.μ (τοπική ώρα)

Ωστόσο, παράλληλα, οι αρχές άρχισαν να λαμβάνουν άλλες κλήσεις με αναφορές για πυροβολισμούς και σε άλλες περιοχές της πόλης.

 

Η αστυνομία είπε ότι η αρχική κλήση ήταν για μια κατοικία και στη συνέχεια για μια εμπορική πλατεία όπου μια 47χρονη γυναίκα πυροβολήθηκε στην πλάτη και ένας άνδρας 19 ετών πυροβολήθηκε στο χέρι. Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο.

 

Ένα τρίτο θύμα, ένας 20χρονος άνδρα, πυροβολήθηκε στο κεφάλι σε χώρο στάθμευσης και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, είπε η αστυνομία. Αργότερα, ένα τέταρτο θύμα βρέθηκε σε ένα μηχανοκίνητο όχημα, που είχε εμπλακεί σε ατύχημα. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε και ένας άλλος 20χρονος άνδρας, που είχε πυροβοληθεί στο πόδι.

 

Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας των θυμάτων.

 

Σύμφωνα με το ABC οι αρχές ανακρίνουν ένα άτομο, αλλά ακόμη δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις.

 

Με πληροφορίες του ABC