Πυροβολισμοί έξω από τζαμί στο Ομάν - Έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Πυροβολισμοί έξω από τζαμί στο Ομάν - Έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την επίθεση στο Ομάν / Χ
0

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από σιιτικό τέμενος της Μουσκάτ στο Ομάν, με αποτέλεσμα έξι νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το αιματηρό συμβάν στο Ομάν, κάνει λόγο για έξι νεκρούς, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός, από την ανταλλαγή πυρών με τους δράστες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τέσσερα από τα θύματα ήταν πακιστανικής καταγωγής.

Παράλληλα άλλοι 28 άνθρωποι διαφόρων εθνικοτήτων, τραυματίστηκαν και οι τέσσερις από αυτούς είναι αστυνομικοί ή διασώστες. Σημειώνεται πως οι τρεις δράστες της επίθεσης, έχασαν επίσης τη ζωή τους.

Αυτή την ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια πίσω από το συμβάν. Από το Ισλαμαμπάντ, ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Σεχμπάζ Σαρίφ επιβεβαίωσε ότι τέσσερις Πακιστανοί είναι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης. Τέλος, εξέφρασε την αλληλεγγύη της χώρας του στο σουλτανάτο του Ομάν και την πρόθεσή του να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στην έρευνα για το συμβάν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΣΤΑΙΝ ΠΟΥΤΙΝ ΡΩΣΙΑ ΑΡΧΕΙΑ CNN

Διεθνή / CNN: Ο Έπσταϊν είχε προσπαθήσει να συναντηθεί με τον Πούτιν - Με ποιους Ρώσους μιλούσε

Το ενδιαφέρον του Έπσταϊν να αναζητά μοντέλα από τη Ρωσία και άλλα μέρη της Ανατολικής Ευρώπης είχε έρθει στο φως και στο παρελθόν, ωστόσο τα νέα αρχεία αποκαλύπτουν μια άλλη πλευρά της υπόθεσης
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΛ ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Διεθνή / Μάχη για την κληρονομιά €200 εκατ. του Καρλ Λάγκερφελντ: Τη διεκδικεί άγνωστος, τι θα ακολουθήσει

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, μια δικαστική προσφυγή απειλεί να ανατρέψει τα τελευταία του σχέδια για το ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του
THE LIFO TEAM